Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > SIA: Nye amerikanske eksportkontrolregler kan skade den globale halvlederforsyningskæde

SIA: Nye amerikanske eksportkontrolregler kan skade den globale halvlederforsyningskæde

Den 15. maj meddelte De Forenede Stater, at de ville indføre nye eksportkontrolbestemmelser for at udvide "blokaden" mod Huawei. Denne regel udvider omfanget af enhedslisten. Uanset om det er et amerikansk firma eller ej, så længe det bruger amerikansk teknologi og udstyr, har det brug for en licens til at blive sendt til Huawei.


I denne henseende udsendte John Neuffer, præsident og administrerende direktør for American Semiconductor Association (SIA), en erklæring: "Vi er bekymrede over, at denne regel kan forårsage usikkerhed og skade på den globale forsyningskæde for halvledere, men dens skade på den amerikanske halvlederindustri ser ud til at være mere alvorlig. Den meget brede metode er mindre. "