Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > SIA: Mere end 73% af amerikanske chips kan erstattes af produkter fra andre lande

SIA: Mere end 73% af amerikanske chips kan erstattes af produkter fra andre lande

Den 17. august strammede det amerikanske handelsministerium yderligere begrænsningerne i Huaweis adgang til amerikansk teknologi og inkluderede Huaweis 38 datterselskaber i 21 lande og regioner på "Enhedslisten", som er underlagt alle eksportbestemmelser (EAR) Begrænsede varer, som alle specificerer licenskrav. Derudover rapporterede Reuters, at det amerikanske forsvarsministeriums embedsmænd sagde, at Trump-administrationen overvejer at medtage Kinas største chipproducent SMIC på listen over enheder.

I denne henseende rapporterede medierne i Taiwan om digitimes, at selvom Kina skal bruge 10 år, vil det gradvist erstatte amerikanske chipdesignere, chipsoftwareudviklere og producenter af halvlederudstyr og drive amerikanske leverandører ud af det kinesiske marked.

Desuden anførte rapporten, at American Semiconductor Association (SIA) for nylig påpegede i en rapport, der blev forelagt det amerikanske handelsministerium, at mere end 73% af amerikanske chips kan erstattes af produkter fra andre lande, og at Huawei er blevet skåret off fra amerikanske chipproducenter. Dette vil ikke kun reducere amerikanske producenters indtægter kraftigt, men også reducere F & U-budgetterne for amerikanske industriaktører til geninvestering. Med den gradvise svækkelse af konkurrenceevnen kan den amerikanske halvledermarkedsandel gradvist falde.

Derudover understregede SIA også, at det kinesiske marked er den hurtigst voksende i verden og et af de største markeder i den amerikanske halvlederindustri, hvor årlige transaktioner tegner sig for næsten en tredjedel af den samlede omsætning for amerikanske halvlederproducenter. Overdreven store sanktioner over for kinesiske producenter for at indføre eksportkontrol kan reducere salget af amerikanske producenter med så meget som 37%, hvilket også i høj grad vil reducere den globale markedsandel med ca. 18%. Et sådant forbud vil utvivlsomt ødelægge den amerikanske halvlederindustri.