Hjem > Nyheder > Rygter om, at Huawei inviterede TSMC til at overføre mere avanceret kapacitet

Rygter om, at Huawei inviterede TSMC til at overføre mere avanceret kapacitet

Nikkei Asian Review rapporterede den 14., at Huawei-ledere besøgte TSMC i oktober i håb om, at TSMC vil overføre mere avanceret produktionskapacitet til fastlandet for at sikre nøglekomponenter i dens smartphones og netværksudstyr. Forsyningen er uskyldig.

I denne forbindelse sagde Sun Youwen, seniordirektør for TSMC Corporate Information Office, at TSMC ikke kommenterede kundeanliggender, men understregede, at TSMC ikke har planer om yderligere at producere avancerede chips. Nikkei-rapporten citerede Huawei for at sige, at den ikke kommenterede selskabets seniorrute i overensstemmelse med reglerne.

Som det største støberi i verden har TSMC faktisk bekræftet, at det amerikanske handelsministerium har kontaktet TSMC-kunder for at sikre sikkerheden ved militær chipforsyning. Det håber, at TSMC vil gå til USA for at producere chips, og TSMC vurderer hovedsageligt omkostningsproblemer.

Det faktum, at Huawei nu videresendes, ud over at vise betydningen af ​​TSMC i den kinesisk-amerikanske handelskrig, bekræfter også, at grundlæggeren Zhang Zhongmou sagde på legene tidligere i denne måned, "Når verden ikke er stille, bliver TSMC en geostrateg. " .

På nuværende tidspunkt har TSMC Shanghai Songjiang 8 吋 Factory og Nanjing 12 吋 Factory på fastlandet. Blandt dem udvider Nanjing-anlægget produktionen i henhold til fremskridtene. Formand Liu Deyin sagde for nylig, at de lokale producenter i den tidlige fase af den kinesisk-amerikanske handelskrig indtog en vent-og-se-holdning. Som et resultat var fabrikken i en tilstand af tab i første halvår. De nuværende handelstvister er aftaget, og Nanjing-anlægget er ret fuldt.

Det forstås, at Nanjing-anlægget i øjeblikket har en månedlig kapacitet på 10.000 stykker. Det forventes at stige 5.000 stykker i andet halvår og yderligere 5.000 stykker næste år. Det første mål for den første fase vil være 20.000 stykker pr. Måned. Liu Deyin understregede, at alt vil blive udvidet i henhold til den oprindelige hastighed.