Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Qualcomm annoncerer 16 produktdesigner til sin nyeste LTE IoT Chipset

Qualcomm annoncerer 16 produktdesigner til sin nyeste LTE IoT Chipset

Qualcomm Technologies, Inc., et datterselskab af Qualcomm, meddelte i dag, at dets næste generation af Qualcomm® 9205 LTE-modem, der blev lanceret i december 2018, er designet fra 16 virksomheder. Disse produkter, der er designet til at understøtte tusindvis af unikke eMTC- og NBIoT-terminaler i en stor skala, vil gøre det muligt for en bred vifte af IoT-slutprodukter over hele verden, og de vil også bestå QualcommTechnologies 'førende forbindelsesteknologier, computerteknologier og -teknik. Teknisk ekspertise til yderligere at berige Internettet i Things industry.

Qualcomm9205 LTE-modemet er det seneste dedikerede chipsæt fra Qualcomm Technologies til tingenes internet. Den unikke fordel ved dette modem er, at den integrerer de vigtigste innovationer, der kræves til mobile IoT-produkter og -tjenester på en enkelt chip, herunder global multimode LTECategoryM1 (CatM1 eller eMTC) og NB2 (NB-IoT) samt 2G / E-GPRS. Forbindelse, applikationsbehandling, geolocation, hardwarebaserede sikkerhedsfunktioner, cloud service support og companion developer værktøjer. Derudover er Qualcomm 9205 LTE-modemet designet til at understøtte en bred vifte af slutprodukter og lodrette industriapplikationer som aktivitetssporingssystemer, sundhedsovervågninger, sikkerhedssystemer, smart city sensorer, alarmpaneler og intelligente målere samt en række bærbare sporingsmaskiner.

Qualcomm Technologies, Inc. Vice President for Business Development Jeffery Torrance sagde: "Markedsgodkendelse af Qualcomm9205 LTE-modem afspejler virkelig den vigtige rolle, som QualcommTechnologies spiller for at drive fremskridt i IoT-teknologien. Qualcomm9205 LTE-modemet har kun 16 produkter om seks måneder. Designet til at give tusindvis af IoT-terminaler over hele verden. Vores kunder bygger en bred vifte af produkter og applikationer, herunder smarte vandmålere og slidematerialer, som igen viser den banebrydende forbindelse og computing, der tilbydes af QualcommTechnologies chipset. Evner er uundværlige produkter i den tilsluttede verden. & Quot;

Virksomheder der har meddelt, at deres produkter bruger Qualcomm9205 LTE-modemet, inkluderer:

Guanghetong

Qi Guangzhi, vicepræsident for Guanghetong, sagde: "Guangwatongs MA510 bruger Qualcomm9205 LTE-modemet, så vores kunder behøver ikke at bekymre sig om den sofistikerede cellulære forbindelsesteknologi, som IoT-terminaler skal understøtte. Guangwatong MA510 er et multimod LTE CatM1 / NB-IoT / EGPRS-modul understøtter globalt frekvensbånd, global certificering og Global Navigation Satellite System (GNSS) og er fuldt kompatibel med 3GPP Release 14. Derudover er MA510 kompatibel med Guanghetong LPWA modul 510 serien, så der er ingen grund til at ændre hardware. Kundernes applikationer kan let indføres mellem forskellige teknologier. MA510 er lille nok til at understøtte ekstremt lavt strømforbrug og et rigt sæt internetprotokoller, og har grænseflader og funktioner i branchen, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af IoT-industrier. Applikationer som smarte målere, smart parkering, smart homes, wearables, trådløse POS maskiner og trackers. "

Jin Yatuo

Andreas Haegele, vicedirektør for Thales Internet hos Thales Group, sagde: "Selskabet hos Tyrez Group Gemalto har arbejdet tæt sammen med QualcommTechnologies og håber at give kunderne nyskabende teknologi, der er bragt af vores fremragende IoT og sikkerhedskompetence så hurtigt som muligt . Gemalto CinterionEXS82 Netværksmodulet er et sådant produkt. Qualcomm9205 LTE-modemet giver grundlæggende support til LPWANLTE-M, NB-IoT og single terminal 2G-tilbagesendelsesfunktioner, mens Gemalto leverer verdens mest effektive platform for firmwareopdatering (FOTA), understøttet af et modul i eSIM-funktionen understøtter letvægts M2M LwM2M), avancerede sikkerhedsfunktioner, kritisk lagring og sikker cloud platform registrering. Den første gruppe af kunder, der modtager prøver, er begejstret for den fleksibilitet, som platformen tilbyder. "

Højvækst

Zhu Kegong, vicepræsident for Gao Xinxing, sagde: "GM100-modulet med høj fremkomst baseret på Qualcomm9205 LTE-modemet implementerer understøttelse af 18 CatM1- og NB-IoT-bånd, GSM quad-band og GNSS i en lille pakke. Vi håber at videregive dette modul. Bringer fremragende mobil forbindelse til en bred vifte af IoT-terminaler over hele verden. Kunder ser frem til at bruge disse banebrydende teknologier til at opbygge deres IoT-applikationer, og Gao Xin er meget tilfreds med det langsigtede forhold til QualcommTechnologies. "

Mega Smart

"SLM156 bruger Qualcomm9205 LTE-modemet og vil bringe den mest avancerede teknologi til IoT-branchen. SLM156 kan understøtte CatM1 / NB-IoT / GPRS tri-mode, samtidig med at den støtter globale frekvensbånd og længere, "siger Du Guobin, CEO for Smarter. Livstid. Meg Smart er glad for at arbejde med QualcommTechnologies for at give vores kunder en ny generation af smarte enheder, IoT-produkter og løsninger. "

Fangfang Technology

Du Guang, vicepræsident for teknologi, sagde: "N27 og N28 er NB-IoT / eMTC moduler, der er specielt designet til M2M og IoT applikationer. Disse moduler bruger 3GPP Release 14 LTE teknologi til at give 1119Kbps downlink data rate og 588Kbps upstream data rate. Modulerne N27 og N28 bruger også Qualcomm9205 LTE-modemet til at forenkle produktdesign og give hurtigere, mere præcis og mere pålidelig positionering. N27- og N28-modulerne understøtter forskellige branchestandardgrænseflader og et rigt sæt funktioner (For eksempel Windows 7/8 / 8.1 / 10 og USB til seriel portdriver til Linux og Android-systemer er de bedste valg til energimåling, telematik, smart city, sporing, miljøovervågning mv. Vi er meget glade for at arbejde med QualcommTechnologies Samarbejde og løbende empowerment of the Things of Things industry. "

Fjernkommunikation

Qian Penghe, administrerende direktør for Mobile Communications, sagde: "Vores nye serie af LPWA-moduler BG95 og BG77 bruger Qualcomm9205 LTE-modem, som vil bringe den bedste forbindelse og computerteknologi til IoT-branchen. Begge disse moduler har ekstremt lavt strømforbrug og høj integration, det understøtter en bred vifte af IoT-applikationer som måling, intelligente trackers og trådløse POS-maskiner til en optimeret pris. Det ultrakompakte BG77-modul måler 14,9 x 12,9 x 1,7 mm. Specielt velegnet til alle størrelsesfølsomme anvendelsessager som bærbare enheder, smarte ure osv. Vi er glade for at fortsætte med at arbejde med QualcommTechnologies for at udvikle Internet af Ting.

Kernekommunikation

Deng Ganhuai, produktdirektør for Core Communication Wireless Technology Co., Ltd. sagde: "Kernekommunikation SIM7070G og SIM7080G moduler bruger Qualcomm9205 LTE modemet, som kan bringe mange af de mest avancerede tilslutningsteknologier til vores kunder og imødekomme alle deres behov for tingets internet. Vores SIM7070G er et NB-IoT / CATM1 / GSM trimodus modul i en 24x24mm LCC pakke, og SIM7080G er et NB-IoT / CATM1 dual-mode modul i en mindre 17,6x15,7mm LCC + LGA pakke. Arbejde med QualcommTechnologies for at fremme udviklingen af ​​tingets internet. & Quot;

Telit

Ifølge Manish Watwani, Chief Marketing og Product Director of Telit, har Telit og QualcommTechnologies langsigtet samarbejde om at fremme den kommercielle proces med avanceret IoT-teknologi, og vedtagelsen af ​​Qualcomm9205 LTE-modem er kun den seneste præstation i samarbejde mellem de to parter. Til vores ME910-modul For serien og den nye miniaturiserede ME310-serie er Qualcomm9205 LTE-modemet det uundgåelige valg. Modulmodulerne Qualcomm9205 Modembaserede moduler - ME910G1 og ME310G1 - er nu tilgængelige for kunderne for at understøtte deres ultrakompakte, omkostningseffektive og energieffektive IoT-løsning. "

Chuangtong Lianda

Chuangtong Liandas formand, Zhai Zengqiang, sagde: "Tiantong Lianda TurboXT95 med Qualcomm9205LTE-modem er et forudcertificeret multi-mode cellulært IoT-kernemodul med ultra-lavt strømforbrug, som kan understøtte 2G live-netværk og NB på verdensplan. -IoT / eMTC netværk implementering. Chuangtong Lianda TurboXT95 har en omkostningseffektiv 16x16x2.5mm SMT produktform, og den integrerer også rig forbindelse og en multimedie grænseflade. Det understøtter multi-OS support og QualcommTechnologies præintegreret softwareudvikling. Pakke (SDK), TurboXT95 kan nemt opfylde den vertikale efterspørgsel fra industrielle IoT. Som et joint venture mellem Zhongke Chuangda og QualcommTechnologies er Chuangtong Lianda meget godt til at give kunderne referencemønstre og løsninger baseret på QualcommTechnologies teknologi. Designet til at accelerere den store udbredelse af kunder og produkttid til markedet. "

U-blox

PattyFelts, Chief Product Manager, u-Blox Cellular Product Strategy, sagde: "Vi er glade for at fortsætte med at arbejde med QualcommTechnologies og vedtage sit Qualcomm9205 LTE modem, der er kompatibelt med 3GPP Release 14 LTE CatM1 / NB-IoT og kompatibel med 2G. Med denne teknologi kan vi tilbyde kunderne LPWAIoT For applikationsoptimerede næste generations løsninger, kræver ovenstående LPWAIoT applikationer en bred dækning over 2G-forbindelser såvel som i områder, hvor LTE CatM1 og NB-IoT endnu ikke er bredt understøttet. & quot;