Hjem > Nyheder > Qrovo lancerer power SoC for at åbne nye markeder

Qrovo lancerer power SoC for at åbne nye markeder

Qrovo lancerede officielt det mest populære produkt fra Power Application Controller (PAC) -serien den 5. november 2019, som også annoncerede, at det officielt vil komme ind på power chip-markedet.

SoC, der kaldes PAC5527, er designet til at drive børsteløse DC-motorer og har høj effektivitet og høj ydeevne for lang batterilevetid.

SoC integrerer flere moduler, herunder: FLASH-baseret højtydende 150MHz Arm Cortex-M4F, indbygget 128 kB FLASH; strømstyringsmodul; programmerbare aktuelle high-end- og low-side gate-drivere; signalbehandlingsmodul. Denne kombination sparer PCB-plads og reducerer BOM med op til 30% sammenlignet med andre løsninger på markedet.

Larry Blackledge, General Manager for Qorvo's Programmerbare Power Management Business Unit, kommenterede produktet: "Qorvo er den første til at introducere en integreret, kontrollerbar, programmerbar smart gate driver-løsning, der integrerer en højtydende FLASH MCU på en enkelt chip. Af PAC5527 OEM'er er i stand til at designe meget pålidelige værktøjer med høj ydeevne med minimalt fodaftryk. "

Produktet stammer fra Qrovos nyetablerede programmerbare forretningsstyring for strømstyring, der består af aktive halvleder-teknologiske halvledere erhvervet i år. Den nye afdeling giver strømstyring og intelligent motordrevet ekspertise til større vækstmarkeder. Dens analoge og blandede signal SoC-kombination giver en skalerbar kerneplatform til opladning, kørsel og indlejrede digitale kontrolsystemer til industrielle, kommercielle og forbrugerelektronikapplikationer.

Det område, som TechLeads oprindeligt er god til, er motorstyring. Med sin førende teknologi og rige erfaring bringer det nye markedsmuligheder for Qrovo. Fra børsteløse motorer, hvidevarer, elværktøj til wearables, videobehandling og SSD-drev, kommer Qrovo ind i flere nye segmenter.

Den seneste PAC5527 fås nu med følgende specifikationer: