Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Qorvo samarbejder med Nordic for at udvide den cellulære IoT-portefølje

Qorvo samarbejder med Nordic for at udvide den cellulære IoT-portefølje

Qorvo®, Inc. (Nasdaq: QRVO), en førende leverandør af RF-løsninger inden for mobil-, infrastruktur- og rumfarts-, forsvarsapplikationer, annoncerede i dag, at det vil støtte to NB-IoT- og LTE-M-cellestandarder gennem RF Front End (RFFE) modul til at udvide sin IoT-portefølje. Qorvos udvidede produktportefølje har branchens mindste integrerede dobbeltbåndsmodul, der hjælper fabrikanterne med at tilføje cellulære IoT-kapaciteter til en række nye enheder og fremskynde den globale forbindelse.

Qorvo har samarbejdet med Nordic Semiconductor for at udvikle cellulære IoT-løsninger ved hjælp af Qorvos RFFE-moduler. Svein-Egil Nielsen, CTO for Nordic Semiconductor, sagde: "Vi var imponeret over funktionerne og ydeevnen i det nye Qorvo-modul. Med høj integration, omfattende frekvensbåndsdækning og support til NB-IoT og LTE-M hjælper de med at generere virkelig globale produkter, samtidig med at de leverer industriledende strømforbrug og robuste designmargener. "

Eric Creviston, præsident for Qorvo Mobile Products, udtaler: "NB-IoT- og LTE-M-standarderne har åbnet en ny æra, der giver en global forbindelse, der altid er online for et stort antal enheder, inklusive tidligere uovervindelige applikationer. Reducer størrelsen og strømforbrug af RF-løsninger I det mindste er denne nye bølge af batteridrevet udstyr kritisk, og mange af dem forventes at give mange års uovervåget og vedligeholdelsesfri drift. "

NB-IoT og LTE-M netværk ekspanderer hurtigt globalt. Ericsson Mobile Report estimerer, at antallet af NB-IoT- og LTE-M-forbindelser vil tredobles i løbet af 2019 og vil udgøre mere end halvdelen af ​​næsten 5 milliarder cellulære IoT-forbindelser inden 2025. Ifølge GSMA-statistikker har operatører lanceret mere end 120 NB-IoT og LTE-M netværk.

Større producenter af IoT-enheder, inklusive wearables, designer produkter, der bruger Qorvos seneste moduler. Ud over deres kompakte størrelse giver disse to moduler også branchens mindste minimale driftsspænding, hvilket forlænger batteriets levetid for IoT-enheder.