Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Forudsigelse af den nye Apple A13-processor er lige så fantastisk, at den overgår A12X-processoren

Forudsigelse af den nye Apple A13-processor er lige så fantastisk, at den overgår A12X-processoren

  Da Apple er ved at udløse en ny generation af iPhones i efteråret 2019, bekymrer alle sig ikke kun om opgraderingen af ​​telefonen selv, men også med ydeevnen i næste generation af A-seriens processorer. På nuværende tidspunkt er der, selv om der ikke er fysiske data til at bevise, hvor meget A13-processoren i den nye generation A-serie vil blive forbedret, forbedres ydelsesforbedringen af ​​A13-processoren på baggrund af de eksterne mediers opgraderingsstandarder for tidligere generationens A-processorer. Fantastiske.

Ifølge medierne "Macworld" spekulation data, Apple A13 processor produceret af TSMC's 7-nm forbedret proces, selvom det også er en 7-nm proces, nyder godt af forbedringer af processeknologi, så ydeevnen er også forbedret. "Macworld" forudsiger, at A13-processoren har samme antal transistorer som A12X, men på grund af muligheden for at opgradere til 3 + 4 7-kernearkitekturdesignet, er ydeevnen meget bedre end A12X-processoren.



Med hensyn til specifikke figurer indikerer "Macworld", at CPU-delen af ​​A13-processoren, baseret på evalueringssoftwaren GeekBench 4 standard, har en enkelt kerneydelse på mere end 5.200 point, mens multi-core performance har mulighed for at nå 16.000 point. Ud fra antallet af tal har udførelsen af ​​Apple A13-processoren overgået det for alle smarte telefonprocessorer. Blandt dem er udførelsen af ​​A12X-processoren og de fleste X86-processorer meget pinlig.

Hvad angår GPU, påpeger "Macworld", at GPU-ydeevnen hos Apple-processorer er bremset de seneste år. Derfor forudses det, at GPU-ydeevnen til A13-processoren måske ikke er så god som Qualcomm Snapdragon 8-serie flagskibsproduktet, der blev lanceret i slutningen af ​​året. Desuden kan Apples GPU-ydeevne være begrænset af hukommelsesbåndbredde, og yderligere præstationsgevinster kan muligvis ikke realiseres frem til 2020.

Selvom det er en forudsigelse, er Macworld-analysen baseret på historiske data, og dens konklusion er relevant. Faktisk er udførelsen af ​​A12X-processoren, der følger med iPad Pro 2018, meget stærk. Uanset om det er CPU-ydeevne eller GPU-ydeevne, er næste trin at bruge Apples R & D-styrke på processoren. Du kan oprette en ny processor med overlegen ydeevne. Bag den præstationspræstationsbehandlede processor bør den eneste overvejelse i fremtiden være omkostninger og forretningsmæssige fordele.