Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Udfasning af low-end produktion, Samsung investerer i højpræcisionsteknologi i Kina

Udfasning af low-end produktion, Samsung investerer i højpræcisionsteknologi i Kina

I slutningen af ​​august lukker Samsungs eneste computerfabrik i Kina, Suzhou Samsung Electronics Computer Co., Ltd., officielt sin produktionslinje.

Hovedfabrikken for denne fabrik er low-end forarbejdning og fremstilling såsom overflademonteringsteknologi (SMT) og samlebånd og eksporterer produkter til Europa og USA. I henhold til de tidligere "Instruktioner til medarbejdere" fra Suzhou Samsung Electronics Computer Co., Ltd. blev kun medarbejdere i F & U-afdelingen tilbageholdt efter Samsung lukkede produktionslinjen.

Bag lukningen af ​​fabrikken betyder ikke, at Samsung vil opgive det kinesiske marked eller trække sin forsyningskæde tilbage fra Kina. Ifølge ovenstående forklaring skyldes denne justering hovedsagelig hård markedskonkurrence, og dens produktmarkedsandel krymper. For at reagere på situationen og markedsændringerne justerede Samsungs hovedkvarter sin udviklingsstrategi for at transformere og opgradere computerindustrien.

En insider fra industrien, der har fulgt Samsung i lang tid, sagde, at når Suzhou fremskynder implementeringen og opgraderingen af ​​biofarmaceutiske produkter, kunstig intelligens og andre industrier, overvejes udstyrsbaserede fabrikker, der repræsenterer lave produktioner, arbejdsomkostninger og jordomkostninger. Og andre faktorer, justering af det industrielle layout er den generelle tendens.

Dette betyder også, at det i fremtiden ikke er udelukket, at Samsung fortsat vil eliminere avancerede forarbejdnings- og produktionsanlæg i Kina.

En Samsung-insider nægtede kravet om at trække sig ud af Kina og sagde, at Samsung siden 1990'erne har investeret mere end 40 milliarder dollars i Kina i 28 år, hvoraf næsten 30 milliarder dollars er blevet investeret i avancerede industrier, og andelen af investeringer i avancerede industrier er steget fra 2012. Den hurtige stigning fra 13% i 2019 til 72% i 2019 viser også fuldt ud, at Samsung er optimistisk med hensyn til udsigterne for det kinesiske marked og konstant omdannes til en banebrydende fremstillingsindustri. det er i tråd med regeringens vejledning.

Efter lukningen af ​​Suzhou computermonteringsanlæg har Samsung stadig mere end 20 fabrikker og 7 F & U-centre i Suzhou, Xi'an, Tianjin og andre steder i Kina.

Fjern low-end produktion, triple-jump forretning i Kina

Offentlige oplysninger viser, at denne Suzhou Samsung-computerfabrik, som er ved at lukke, blev grundlagt for 18 år siden i 2002 med en samlet investering på mere end 33 millioner amerikanske dollars. Det var engang en udenlandsk stjerne, der blev introduceret i Yangtze-floddeltaet.

Men sidste år faldt produktionsværdien af ​​Suzhou Samsung Computer Factory under $ 1 mia. Dollar, mindre end en fjerdedel af 2012. Før dette lukkede Samsung sin mobiltelefonfabrik i Huizhou, Guangdong sidste år. I december 2018 blev Tianjin Samsung Electronics Co., Ltd., der producerer Samsung-mobiltelefoner, lukket, hvilket engang rejste spørgsmål om Samsungs investering i Kina.

Når vi kæmper igennem Samsungs udvikling i Kina gennem de sidste 28 år, kan vi faktisk se virksomhedens selvtransformation og opgraderingsideer i Kina: på den ene side vil det øge eliminering af de fleste af de gamle industrier og produktionskapacitet; på den anden side vil det fremskynde den nuværende situation i Kina. Den krævede investering i banebrydende industrier, såsom halvledere, OLED-paneler og nye energibiler.

I begyndelsen af ​​1990'erne var Samsungs indtræden i Kina den første fase af Samsungs udvikling i Kina. Samsung investerede i fabrikker i østlige kystområder som Dongguan, Huizhou og Tianjin. Den oprindelige investering var hovedsagelig i intensiv forarbejdnings- og monteringsindustri med low-end fremstilling som grundpiller. På det tidspunkt vandt Samsung en loyal forbrugergruppe med fremstilling af husholdningsapparater. I 1995 etablerede det Suzhou Samsung Electronics Co., Ltd., som successivt producerede mikrobølgeovne, køleskabe, vaskemaskiner, klimaanlæg og andre produkter.

Med den fortsatte uddybning af Kinas reformer og den fortsatte åbning af det kinesiske marked gik Samsungs forretning i Kina ind i anden fase i 2000. I tråd med den generelle tendens i Kinas økonomiske udvikling er Samsungs layout i Kina udvidet fra det tidligste elektroniske samlingsfelt. til udvikling og produktion af kernekomponenter. På den anden side lancerede Samsung en diversificeret udforskning og layout. I 2000 begyndte Kina Samsung at oprette et forskningsinstitut, og i de følgende år er det successivt kommet ind i mange brancher som finans, forsikring, hoteller og tung industri.

Omkring 2012 gik udviklingen af ​​kystområder i en ny fase, og indenlandske industrielle opgraderinger begyndte. Nogle udenlandsk finansierede virksomheder, herunder Samsung, er begyndt at gå ind i en ny udviklingsrunde, hvilket eliminerer forældet produktionskapacitet og gradvist justerer og transformerer den lave ende- og forarbejdningsindustri, der kom ind i Kina i begyndelsen af ​​1990'erne og vendte sig mod investeringer i banebrydende industrier såsom halvledere, OLED-paneler og elektriske køretøjsbatterier.

"Dette er nyttigt til at reducere forretningsomkostningerne." En industriinsider, der har observeret Samsung i lang tid, sagde at tage Suzhou som et eksempel i sammenhæng med at fremskynde den lokale udrulning af avancerede industrier såsom biofarmaceutiske produkter og kunstig intelligens, såsom Suzhou Samsung Computer Factory Forarbejdning og fremstilling low-end industrier har ikke tilpasset sig den lokale udvikling, og skiftende produktion til områder med mere passende omkostninger kan give globale forbrugere mere overkommelige produkter.

Ved udgangen af ​​2019 har Samsung investeret mere end 40 milliarder dollars i Kina. Det er en af ​​de største udenlandske investerede virksomheder i Kina. Det har mere end 20 produktionsanlæg, 7 F & U-centre og næsten 80.000 ansatte. Så meget som 72% af Samsungs samlede investering i Kina er koncentreret i avancerede industrier med en skala på næsten 30 milliarder dollars.

Investeringsopgradering i Kina: Fremskynd layoutet for avancerede industrier

I modsætning til nogle udenlandske virksomheders "lokale F&U, kinesiske støberi" -model har Samsungs industrielle layout i Kina afsluttet transformationen og opgraderingen fra arbejdskrævende til kapital- og teknologikrævende industrier, der gradvist accelererer fra den sydøstlige kyst til den centrale, vestlige og indlandsregioner Udvide og fremskynde investering i de banebrydende industrier, som Kina i øjeblikket har brug for, såsom halvledere, OLED-paneler og nye energibiler.

Tag halvledere som et eksempel. I Xi'an er Samsung et af de udenlandske virksomheder, der opnåede fuld produktion under epidemien. Som det største udenlandske investeringsprojekt i Kinas elektroniske informationsindustri siden reformen og åbningen, stoppede Samsungs halvlederhukommelseschip-projekt ikke produktionen under Spring Festival i år. Den første fase af projektet er udløbet som planlagt, og den første fase af anden fase blev også med succes frigivet den 10. marts. I løbet af epidemien er den første fase af anden fase af Samsungs halvlederhukommelseschipprojekt i fejlfindingsperioden for udstyr. For at sikre en jævn fremgang i projektet har Samsung chartret flyvninger for at hente mere end 1.000 berømte koreanere ved hjælp af regeringer på alle niveauer, inklusive Shaanxi-provinsen og Xi'an City. Det tekniske personale vendte tilbage til Xi'an. Efter åbningen af ​​"Express Channel" mellem Kina og Sydkorea i slutningen af ​​august arrangerede Samsung i alt 16 chartrede flyvninger for at transportere mere end 4.000 koreanske teknikere til Xi'an, Suzhou, Tianjin, Dongguan og andre virksomheder i partier.

Det er underforstået, at disse koreanske medarbejdere er udstyr til fejlfindingsudstyr og teknisk supportpersonale til flere projekter, såsom halvledere, strømbatterier og displayproduktionslinjer. Hvis ingeniørerne ikke kan være på vagt, og det banebrydende udstyr ikke kan vedligeholdes, vil det påvirke produktionsplanen og den næste produktionskapacitet. boost hastighed.

”Samsungs avancerede tekniske talenter kom til Kina med chartrede flyvninger for at yde vigtig støtte til projektopbygning i forbindelse med genoptagelse af arbejde og produktion over hele landet. Dette viser også fra et aspekt, at Samsung ikke kun investerer meget i det kinesiske marked, men også har et højt investeringsniveau i branchen. ” En Samsung-kilde sagde.

På nuværende tidspunkt var import- og eksportvolumenet af Samsungs Xi'an Semiconductor Factory i første kvartal 27.867 milliarder yuan, en stigning på 45% i forhold til samme periode sidste år. Samsungs bosættelse i Xi'an har udløst en "magnetfelteffekt". Rundt Samsungs Xi'an Semiconductor Factory i Xi'an High-Tech Zone har en række indenlandske og udenlandske understøttende virksomheder, herunder Sumitomo fra Japan og ECCOM Microelectronics, oprettet fabrikker efter hinanden. Hundredvis af milliarder af industriklynger til emballering, test og systemapplikationer samles her, og klyngeeffekten fortsætter med at udvides. I Suzhou producerede Samsungs Suzhou Semiconductor-projekt 1.061 milliarder chips i første kvartal, og salget steg med 34% i forhold til året før.

Ikke kun halvledere, Samsungs investering i lithiumbatteriprojekter i Xi'an og OLED-skærmproduktionslinjen investeret i Tianjin er også eksempler på Kinas Samsungs stigning i avanceret produktion.

Fra en af ​​Samsungs største oversøiske produktionsbaser - Tianjin, skønt Tianjin-produktionslinjen til mobiltelefoner er blevet justeret, samtidig en verdensledende MLCC-fabrik (multilayer keramisk kondensator) fabrik, OLED-skærm og ny investering i avancerede produktionsprojekter såsom strømbatteriproduktionslinjer nåede US $ 2,4 mia.

Kinas fremstillingsindustri bevæger sig mod den midterste og høje ende af den industrielle kæde. Udenlandsk finansierede virksomheder repræsenteret af Samsung vil uundgåeligt gennemgå transformation og forandring i Kina. Dette er ikke kun et uundgåeligt krav om selv at udvikle virksomheder, men også et obligatorisk kursus, der gives til virksomhederne af landet og tiden.