Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Osram lancerer infrarød LED "sort teknologi" for at hjælpe smarte ure med at opnå ansigtsgenkendelse

Osram lancerer infrarød LED "sort teknologi" for at hjælpe smarte ure med at opnå ansigtsgenkendelse

For nylig lancerede OSRAM sin mindste nye infrarøde LED (IRED) biometriske produkter SFH4170S og SFH4180S. De to nye IRED'er tilbyder både ministørrelse og strøm, hvilket hjælper producenter af mobile enheder med at løse dataers pålidelighed og sikkerhedsproblemer og give mere fantasi til produktdesign.

Efterhånden som folk bliver mere afhængige af mobile digitale produkter som smartphones og smart-ure, bliver privatlivets fred og følsomme data mere og mere vigtigt. Forskellige biometriske-baserede beskyttelsesforanstaltninger er fremkommet for at give brugerne en solid "lås" til beskyttelse mod uautoriseret adgang. For producenter af mobilenheder spiller ikke kun tekniske sikkerhedshensyn, men også størrelsen på komponenterne en vigtig rolle i produktdesign.

Sammenlignet med smartphones på store skærme er det nødvendigt, at smarture implementerer en række intelligente funktioner i et mindre volumen. Osrams specialfremstillede Oslon P1616-pakke måler kun 1,6 mm x 1,6 mm x 0,85 mm, hvilket gør SFH4170S og SFH4180S til de mindste komponenter i OSRAMs biometriske applikationer. Disse to IRED'er sparer 50% af designpladsen sammenlignet med lignende produkter på markedet i dag.

På trods af ministørrelsen har disse to IRED-produkter en stærk effekt på 1150 mW ved en strøm på 1A og en strålingsintensitet på 280 mW / sr, hvilket er især vigtigt for 2D ansigtsgenkendelse. 2D-ansigtsgenkendelse sammenligner og identificerer billeder, der er gemt i systemet ved at scanne todimensionale træk i brugerens ansigt, såsom næsebruglengde, øjenafstand, mundlængde og lignende. For mere pålideligt at identificere subtile funktioner, skal infrarøde kameraer være i stand til at optage de bedste billeder, så brugen af ​​infrarøde kilder med høj effekt til jævn belysning af ansigtet er kritisk, og dette er kernestyrken i OSRAMs IRED-produkter.

I henhold til IRED's endelige brugsscenarie kan kunder fleksibelt vælge mellem 850nm (SFH4170S) eller 940nm (SFH4180S). I bølgelængdeområdet for SFH4170S har billedsensoren højere følsomhed, mens SFH4180S kan undgå den "røde eksponering" -effekt, der er synlig for det menneskelige øje, hvilket også er et almindeligt krav i forbrugerelektronikapplikationer.

ArneFleißner, produktchef for Opto Semiconductors ved OSRAM forklarede: ”Biometri vil blive en stadig vigtigere del af vores fremtidige liv. De to nye IRED-produkter, vi lancerede, vil være mere fleksible og integreret i vores kunders terminaler, ikke kun sikre. Vi er meget stolte af at være pålidelige, spare mere plads og hjælpe med at beskytte brugernes følsomme data. "

SFH4170S og SFH4180S er pakket i Oslon P1616 og er de mindste biometriske produkter, der er tilgængelige fra OSRAM, især til ansigtsgenkendelse.

Den ultrakompakte OSRAM nye infrarøde LED hjælper smarturet med at realisere "sort teknologi" til ansigtsgenkendelse.