Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Oracle har lukket flash-sektoren og afskediget mindst 300 mennesker

Oracle har lukket flash-sektoren og afskediget mindst 300 mennesker

For nylig lukker Oracle ifølge udenlandske medier rapporter sin flash-hukommelsesafdeling og fyrer mindst 300 mennesker op. Der er dog også et ordsprog, som det hævder at afskedige mere end 400 mennesker. Det nøjagtige antal er imidlertid ikke klart.

Ifølge rapporter informerede Mike Workman, Oracels senior vicepræsident for flashhukommelsessystemer, ansatte om afskedigelser på et konferencesamtale den 15. august.

En udgående Oracle-medarbejder deltog i konferencesamtalet. Han sagde: "I dag er Larrys forældede opbevaringsafdeling, Pillar Data, stille og roligt afskåret, og produktet er afbrudt. Kun få mennesker har forladt produktet til den sidste rejse. Antallet af fyringer er omkring 300 ."

Derudover bekræftede netizens, der hævdede at være tidligere ansatte i Oracle, ifølge personalets meddelelse om websidens personaleændringer. Nogle hævder, at kun 12 personer er tilbage på Workmans organisationskort. Hele flashoplagringsafdelingen er blevet afskåret, og mere end 400 mennesker er fyret.






Det er underforstået, at Pillar Data ledes af Workman, finansieret af Larry Ellison, daværende administrerende direktør for Oracle, og erhvervet af Oracle i 2011. Det blev derefter en del af Oracle Flash Storage Division med base i Broomfield, Colorado. Sidste år beskæftigede Oracle i alt cirka 2.000 ansatte i afdelingen.

Det er værd at nævne, at Oracle i maj i år også havde en storskala afskedigelser, idet China Development Center (CDC) blev lukket ned, omkring 1.600 mennesker blev berørt og den første batch på 900 afskedigelser.