Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Officiel meddelelse! GSMA annullerer officielt 2020 MWC-konference

Officiel meddelelse! GSMA annullerer officielt 2020 MWC-konference

Den 13. februar, ifølge udenlandske medierapporter, tiltrækker Mobile World Congress (MWC) mere end 100.000 turister til Barcelona hvert år. På onsdag på grund af bekymring over virkningen af ​​den nye coronavirus-lungebetændelsesepidemi, den store tilbagetrækning af udstillere, besluttede arrangørerne at aflyse dette års konference.

GSMA Telekommunikationsforening, der var vært for konferencen, sagde, at til trods for lokale og nationale sundhedsembedsmænd, der garanterede, at begivenheden var sikker, besluttede den at aflyse begivenheden, der vil løbe fra 24. til 27. februar. John Hoffman, leder af GSMA, sagde i en erklæring: "GSMA har aflyst 2020 MWC, fordi globale bekymringer over den nye coronavirus-lungebetændelsesepidemi, rejse og andre forhold har forhindret, at dette års MWC-konference kan afholdes korrekt."

Før meddelelsen afholdt GSMA's bestyrelse et nødsmøde, efter at store europæiske medlemmer som Deutsche Telekom, Vodafone, BT og Nokia successivt har trukket sig tilbage. Telefonica, en af ​​de største teleoperatører, der endnu ikke har annonceret sin tilbagetrækning, sagde sent på onsdag: "Forståelse af GSMA's beslutning om at annullere 2020 MWC på grund af bekymring over et korona-virusudbrud." Virksomheden erklærede også, at det altid vil støtte Barcelona Som værtsby MWC.
GSMA sagde, at værtsbyerne og partnerne respekterer og forstår deres beslutninger og tilføjede, at de "fortsætter med at arbejde sammen" for at være vært for næste års konference. Huffman og Corau holder torsdag en fælles pressekonference.

Kilder sagde, at på grund af den store størrelse af MWC var delegerede fyldt med hoteller og restauranter i Barcelona, ​​og udsættelse var aldrig en realistisk mulighed. Branche kilder og forsikringseksperter sagde, at enhver begivenhedsforsikring, der købes af GSMA, betaler kompensation på detaljerede vilkår, hvilket gør den endelige beslutning vanskeligere. Medmindre der af sundhedsmæssige årsager er pålagt offentlige samlinger i landet, er det usandsynligt, at disse politikker er effektive.