Hjem > Nyheder > Nikkei: Apple beder Luxeon Precision om at fordoble månedlig AirPods Pro-produktion

Nikkei: Apple beder Luxeon Precision om at fordoble månedlig AirPods Pro-produktion

Ifølge en Nikkei-nyhedsrapport afslørede kilden, at Apple har bedt Lixun Precision om at fordoble sin AirPods Pro-headsetproduktion til 2 millioner enheder pr. Måned. Apple bad også Lixun Precision og GoerTek om at øge produktionen af ​​billige AirPods på deres fabrikker i Vietnam.

En person, der er bekendt med sagen, sagde, at på grund af den stærke efterspørgsel har Apple øget sin månedlige ordre på AirPods Pro fra 1 million til mindst 2 millioner. Kilder tilføjede, at Pro-headset er fremstillet af Luxshare Precision i to fabrikker i det kinesiske fastland.

TWS-hovedtelefoner er Apples hurtigst voksende produktlinje. Nikkei mener, at Apples anmodning om Luxun Precision og GoerTek om at øge produktionen vil skade andre leverandører, såsom Foxconn, Quanta og Inventec.

I fremstillingen af ​​avancerede produkter har Kinas teknologiindustri indfanget globale konkurrenter. Ifølge en analyse fra Nikkei vil i 2018 41 af Apples top 200 leverandører komme fra Kina og overgå USA og Japan.

Jeff Pu, senior teknologianalytiker hos GF Securities, sagde: "I fremtiden vil salget af TWS-headset sandsynligvis nå niveauet for iPhone, omkring 200 millioner enheder om året." Han estimerer, at Apple vil sælge 80 millioner enheder i 2020. Trådløse hovedtelefoner. Bloomberg rapporterede i sidste uge, at AirPods-forsendelser kunne fordobles i år til 60 millioner enheder, delvis takket være populariteten af ​​AirPods Pro.

Apple, Lixun Precision og GoerTek svarede ikke på anmodninger om kommentar.