Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Ny kronevirus er for voldsom, annoncerer Nvidia tilbagetrækning fra MWC-konferencen

Ny kronevirus er for voldsom, annoncerer Nvidia tilbagetrækning fra MWC-konferencen

Nvidia sagde, at det vil trække sig tilbage fra MWC-konferencen i betragtning af de offentlige sundhedsrisici ved den nye coronavirus. I sit blogindlæg sagde Nvidia, at det at tage hensyn til de offentlige sundhedsmæssige risici ved den nye coronavirus og sikre vores kollegers, partnere og kunders sikkerhed er vores største problem i øjeblikket. Vi ser altid frem til at dele vores resultater inden for kunstig intelligens, 5G og vRAN med branchen. Vi beklager ikke at kunne deltage i denne konference, men vi mener, at dette er den rigtige beslutning.

Tidligere meddelte ZTE, at det ville annullere lanceringen af ​​det nye produkt af MWC2020, men beholde standaktiviteterne. Derefter annoncerede LG også, at det ville "afslutte at deltage i og deltage i" MWC2020 Mobile World Congress. Ericsson annoncerede på sin officielle hjemmeside, at på grund af udbruddet af den nye coronavirus-lungebetændelse, efter virksomhedens interne risikovurdering, besluttede Ericsson ikke at deltage i 2020 MWC "World Mobile Congress" for at sikre sundhed og sikkerhed for virksomhedens ansatte og normal drift af virksomheden. Samsung Electronics er begyndt med presserende konsultationer for at genoverveje, om de skal deltage i MWC. Selvom den endelige beslutning endnu ikke er truffet, har nogle af de ansatte i USA og hovedkvarteret annulleret deres fly til Europa.

GSMA sagde, at det har omfattende planer for at tackle bekymringer og mindske risikoen for et koronavirusudbrud på MWC i Barcelona. GSMA bekræfter, at fremskridtene med den kommende MWC2020 Barcelona-registrering ikke er blevet påvirket indtil videre og vil blive afholdt på spillestederne i Fira Gran Via, Fira Montjuïc og La Farga L'Hospitalet fra 24. til 27. februar 2020 som planlagt YoMo og 4YFN innovation serieaktiviteter.