Hjem > Nyheder > New York Times: Den amerikanske regering udsteder Huawei-salgslicens

New York Times: Den amerikanske regering udsteder Huawei-salgslicens

New York Times citerede anonyme kilder for at sige, at den amerikanske regering planlægger at udstede licenser til Huawei-virksomheder for salg i den nærmeste fremtid. Ifølge rapporter har Det Hvide Hus underskrevet en særlig licens for nogle amerikanske virksomheder til at handle med Huawei.

Selvom Reuters rapporterede, at den amerikanske regering ved udgangen af ​​august havde modtaget mere end 100 licensansøgninger for Huawei-produkter, men de blev ikke godkendt.

Den seneste rapport fra New York Times sagde, at den amerikanske præsident Trump gav et grønt lys til licensansøgningen på et møde i sidste uge. På tidspunktet for de kinesiske og amerikanske handelsforhandlinger kan denne opførsel fortolkes som en goodwill-bevægelse fra De Forenede Stater.

Hvad angår licensansøgningen om salg af produkter til Huawei, har det amerikanske firma ventet længe siden G20-topmødet i Trump i juni. Trump sagde også, at Huawei kan være inkluderet i den kinesisk-amerikanske handelsaftale, og i dag kan denne anonyme nyhed siges at få amerikanske virksomheder til at indånde et lettelsens sukk.