Hjem > Nyheder > Netcom og TWS velsigne, Realtek's omsætning i 2019 er rekordhøj

Netcom og TWS velsigne, Realtek's omsætning i 2019 er rekordhøj

Netcom IC designfabrik Realtek annoncerede december 2019 en omsætning på NT $ 5,514 milliarder (den samme enhed nedenfor), en stigning på 0,52% pr. Måned og en årlig stigning på 40,41%, den tredje højeste månedlige ydelse i historien. Den samlede omsætning i 4. kvartal var 16,685 milliarder renminbi, en stigning på 4% kvartalsvis og en årlig stigning på 39,72%. Den årlige omsætning var 60.744 milliarder renminbi, en årlig stigning på 32,61%. Kvartalsvis og årligt er der rekordhøj, og driftsresultatet fortsatte med at skinne.

Ser frem til 2020 er branchens insidere optimistiske over, at ordrer fra Realtek Netcom og True Bluetooth Wireless Headset (TWS) er stabile sammen med OL i Tokyo forventes at være opmærksomme på ydelsen på 8K TV-chips. Opret også nye skurrier.

General Manager Huang Yiwei navngav for nylig to retninger. Han påpegede, at i eftertid Realtek har opretholdt en stabil vækst, og i 2020 vil virksomheden fortsat arbejde for at opgradere eksisterende produkter og udvide nye applikationer. Efter hans mening forventes det næste år at fortsætte med at vokse.

Som svar på Realteks vigtigste produkter sagde Ye Daxun, vicepræsident for avanceret processteknologi, tidligere, at Realtek's 3. generation TWS med aktiv støjreduktion (ANC) har fremragende ydelse baseret på strømforbrug, latenstid og stabilitet og er i øjeblikket forsendelse i små mængder. Og ordreefterspørgslen er god, optimistisk for, at mærket fortsætter med at lancere nye smartphones i 2020, TWS er ​​blevet standard, hvilket fører til Realteks ydelse.

Med hensyn til Netcom-produkter påpegede Ye Daxun, at standardmarkedet i China Netcom er trukket tilbage, og en ny generation af ordrer på 802.11ax (WiFi-6) forventes gradvist at vises i 2020, og Realtek er klar. Ifølge den juridiske person, selv om den kortsigtede efterspørgsel på markedet stadig domineres af 802.11ac og 802.11n, har Realteks WiFi-6-produkter planlagt at introducere nye bærbare pc-kunder i andet halvår. Da markedet gradvist skifter til nye specifikationer, er prisen også højere end 802.11ac. 15%, forventes fremtidig markedsbidrag.

For TV-chip estimerer Realtek, at under temaet i Tokyo, 8K-billedafkodning og behandling af chips vil blive frigivet i 2020 med forsendelser på flere millioner enheder. Hovedkraften vil stadig være 4K-system-single chips. Huang Yiwei mener, at den samlede produktlinje stadig kan se vækstsituation.

For at udvide nye applikationer valgte Realtek at gå ind inden for biomedicin. Det har for nylig annonceret en investering på 3,8 milliarder renminbi i Zhubei Biomedical Park. Det forventes, at TWS først forbedres som et medicinsk høreapparat og målrettet mod høreapparater, medicinske billedoverførselssystemer og andre virksomheder.