Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > NAND Flash kontraktpris konvergerede dette kvartal, Wafer-prisen steg

NAND Flash kontraktpris konvergerede dette kvartal, Wafer-prisen steg

Kontraktsprisen for forskellige produkter i juli har stadig en tendens til at falde, men den direkte virkning af Toshibas magtforhøjelse på produktionen har fået prisfaldet på mainstreamprodukter til at konvergere. I henhold til TrendForce-hukommelsesundersøgelsen (DRAMeXchange) var Wafer-prisen for kanalmarkedet den mest chokerende og prisstærk. Fra slutningen af ​​juli er Wafer-kontraktens pris steget med mere end 15%.

TrendForces DRAMeXchange-undersøgelse påpegede, at den nylige tilpasning af output-specifikationer fra Japan til Sydkorea antages at have indflydelse på den koreanske producentens NANDFlash-forsyning. TrendForce mener, at Japans normative justering kun er at fjerne Sydkorea fra den hvide liste, mens hvidlistelande kun repræsenterer eksportpræferencebehandling. Tidligere var kun Sydkorea på listen i de asiatiske lande, og fremtiden skiftede kun fra specialbehandlingslande til almindelige lande, Sydkorea. De procedurer, der kræves af halvlederproducenter, vil være de samme som procedurer for halvlederfirmaer i andre asiatiske lande. Derudover har den japanske regering også øget antallet af mennesker for at fremskynde revisionen, hvilket ikke bør påvirke produktionen af ​​producenterne.

Fra tilbudsudviklingen har Wafer-prisen direkte mod kanalmarkedet imidlertid oplevet en lang periode med tilbagegang siden november 2017 og har været tæt på producentens kontantomkostninger kombineret med betydelig indflydelse på Wafer-markedet. Witton var direkte påvirket af Toshibas magtspring, så alle leverandører steg deres priser denne måned. Fra slutningen af ​​juli er Wafer-kontrakten steget med mere end 15%.

Ser frem til august forventer TrendForce, at virkningen af ​​jump-begivenheden stadig kan fortsætte, og det forventes, at priserne fortsætter med at stige, men det forventes, at prisstigningen ikke vil være så stærk som den første bølge i juli.

TrendForce påpegede, at i forbrugssektoren og smarttelefonkundernes eMMC / UFS, da kontraktprisen, der tilbydes større kunder, for det meste er aftalt i juni i tredje kvartal, på trods af højsæsonen efterspørgselsstøtte, påvirkes den stadig af den internationale usikkerhed om situationen. Det er svagt, så kontraktprisen viser stadig et fald på 5%.

Ser frem til fjerde kvartal forventer TrendForce, at nogle produktionsområder med lavt volumen kan stige lidt på grund af prisjusteringer, mens andre har tendens til at være flade; i tilfælde af ClientSSD påvirkes det også af kontraktprisen, og markedsbeholdningen er stadig høj. I tredje kvartal faldt det stadig med næsten 10%, men det forventes, at hver leverandørs beholdning vil vende tilbage til et sundere niveau i fjerde kvartal, hvilket vil hjælpe markedsprisen med at stabilisere sig og stoppe med at falde.

På EnterpriseSSD-delen påvirkes udbudssiden på grund af den lave markedsandel for Toshiba og Witeng ikke meget, og efterspørgselsresultatet påvirkes også af den kinesiske og amerikanske handelssituation. Beholdningskraften er ikke så optimistisk, som markedet oprindeligt forventede. Kontraktsprisen faldt med mindst 15%. På samme måde vil virkningen af ​​Toshibas power jump-begivenhed afspejles i fjerde kvartal. Når leverandørens lagerniveau vender tilbage til et mere moderat interval, kan prisfaldet konvergeres. Baseret på den intense konkurrence i serverpriser forventes imidlertid, at EnterpriseSSDs kontraktpris forbliver lille. .

TrendForce mener, at ud fra den samlede produktvægt har Wafer den højeste stigning, men den tegner sig for en lavere andel af det samlede handelsmarked. I modsætning hertil står SSD og eMMC / UFS for 80% af det samlede NANDFlash-handelsmarked, og dets prisfald er fortsat. For 5-15% er den samlede markedspris for NANDFlash i tredje kvartal stadig nedadgående.