Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Micron uMCP sender officielt prøver, kan levere hastighed på 6,4 Gbps til 5G smartphones

Micron uMCP sender officielt prøver, kan levere hastighed på 6,4 Gbps til 5G smartphones

Ifølge Microns officielle nyheder meddelte Micron i dag, at industriens første universelle flashhukommelse (UFS) multi-chip-pakke (uMCP) med LPDDR5 DRAM officielt er sampling. UMCP giver lagerplads med høj kapacitet og lav effekt og er designet til tynde og lette mellemklasse-smartphones, hvilket kan forbedre 5G-smartphone-ydelse og batterilevetid.

Microns uMCP kombinerer LPDRAM, NAND og en indbygget controller. Sammenlignet med dual-chip-løsningen reduceres pladsforbruget med 40%. Den optimerede konfiguration kan spare strøm, reducere hukommelseens fodaftryk og understøtte mindre og mere fleksible smartphones.

Dr. Raj Talluri, senior vice president og general manager for Micron, sagde, "Denne industriforste emballageløsning er udstyret med de nyeste LPDRAM- og UFS-grænseflader, som kan reducere hukommelse og øge hukommelse og opbevaringsbåndbredde med 50%."

Det rapporteres, at Micron uMCP5 bruger avanceret 1y nm DRAM-processteknologi og verdens mindste 512 Gb 96-lags 3D NAND-chip. Denne nye emballageløsning bruger en 297 kuglegitter-array (BGA) til at understøtte dual-channel LPDDR5 med hastigheder op til 6,4 Gbps, hvilket er en forbedring på 50% i forhold til den foregående generations interfaceydelse.

Micron understreger, at uMCP er den ideelle løsning til LPDDR5 DRAM. 5G-netværk vil blive implementeret i stor skala over hele verden fra 2020. Microns næste generation af LPDDR5-hukommelse vil imødekomme behovene i 5G-netværk for højere hukommelsesydelse og lavere energiforbrug.

Samtidig sagde Micron, at uMCP5 udstyret med LPDDR5 er begyndt at sende prøver til nogle partnere siden første kvartal i år.