Hjem > Nyheder > Micron annoncerer verdens hurtigste SSD med 3D XPoint-teknologi

Micron annoncerer verdens hurtigste SSD med 3D XPoint-teknologi

Micron, en hukommelsesproducent, meddelte for nylig, at den officielt har lanceret verdens hurtigste SSD-MicronX100SSD, med 2,5 millioner læse / skrivehastigheder i sekundet og en båndbredde på over 9 GB / s, hvilket er den højeste i branchen. Prøver forventes at være tilgængelige denne sæson. Til kunden.

Micron påpegede, at MicronX100SSD er det første produkt i Microns produktfamilie, der specifikt er rettet mod datacentre med høj lagertæthed og høj hukommelsestæthed. Disse løsninger drager fordel af 3DXPoint-teknologi og fører lagringen til det nye lagringsniveau ved et højere niveau af opbevaring og holdbarhed end DRAM og højere udholdenhed og ydeevne end NAND.

Micron bemærkede endvidere, at MicronX100SSD leverer industriydelse, der forstyrrer big data-applikationer og dataudvekslingsarbejdsbelastning ved at kombinere brancheførende høj båndbredde, lav latenstid, servicekvalitet (QoS) og produkter med høj tolerance. Micron X100SSD fremskynder datacenterapplikationer ved at levere store mængder data i realtid og øger hastigheden af ​​dataoverførslen betydeligt, mens den opretholder forudsigelig og hurtig service for hurtigere dataindblik.

I henhold til Microns offentliggjorte data tilbyder MicronX100SSD op til 2,5 millioner læse / skrivetider pr. Sekund (IOPS) i højtydende native opbevaring, mere end tre gange de mest konkurrencedygtige SSD-produkter, der findes i dag. Derudover har den en båndbredde på over 9 GB / s i læse-, skrive- og blandetilstander, tre gange hurtigere end dagens mest konkurrencedygtige NAND-produkter, og giver også en ensartet læse- og skrivetid, 11 gange kortere end NANDSSD. Og forbedrer slutbrugeroplevelsen med 2 til 4 gange for en række forskellige applikationer med universal data center arbejdsbelastning.

Micron understreger også, at MicronX100SSDs høje ydeevne, lille lagerplads gør det muligt for brugere at overforsyne lagerplads til høj ydeevne. Eftersom Micron X100SSD understøtter standard NVMe-interface, kan du desuden nyde den fulde fordel ved produktet uden at ændre softwaren.