Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Micron Singapore udvider 3D NAND flash fab for at blive afsluttet

Micron Singapore udvider 3D NAND flash fab for at blive afsluttet

Microns udvidelse af 3D NAND flash-hukommelsesfab i Singapore blev officielt afsluttet i går (14.). Micron påpegede, at dette er en strategi som svar på kundernes efterspørgsel inden for områder som 5G, kunstig intelligens (AI) og autonom kørsel, og at det også er et vigtigt layout for omdannelsen af ​​Microns Singapore flashhukommelsesindustri.

Singapore er en vigtig base for produktionen af ​​Microns flashhukommelse. Taiwan og Japan er i fokus for produktion af dynamisk tilfældig adgangshukommelse (DRAM). I de senere år har Micron udvidet sin investering i Asien. Japan fortsætter med at promovere avancerede DRAM-processer og bygger Microns første 3D DRAM-emballageanlæg i Taichung. Og Taichung- og Taoyuan DRAM-fabrikkerne er bygget som Microns DRAM Center of Excellence. Micron lovede også at udvide Taiwans DRAM-produktionsskala. De relevante planer er blevet forelagt Taiwans filial fra den kinesiske videnskabs- og teknologiadministration til gennemgang. Jeg håber, at regeringen kan hjælpe med at løse problemer som jord, vand og elektricitet.

Det nye anlæg er en del af Microns NAND Center of Excellence, der vil udnytte sin langsigtede investering i Singapores infrastruktur og teknologiekspertise for at gå videre til 3D NANDFlash ved at udvide clean room og skifteprocesser.

Præsident og administrerende direktør for Micron Sanjay Mehrotra var vært for åbningsceremonien i går, herunder Micron-kunder, leverandører, distributører, akademiske ledere, samarbejdspartnere, medlemmer af Micron-teamet og lokale regeringsembedsmænd, herunder mere end 500 personer, Singapore vicepremierminister og finansminister Wang Ruijie deltog også i ceremonien.

Ifølge Sanjay Mehrotrad er Micron NAND Center of Excellence designet med avancerede intelligente produktionsmuligheder til at give ekspansion til flere generationer af 3D NAND-transformation. Ser frem til fortsat samarbejde, innovation og succes med lokale leverandører, universiteter og offentlige agenturer i Singapore, takkede han også de relevante partnere og enheder for udvidelsen af ​​Microns ekspansionsplan.

Micron understreger, at opførelsen af ​​et nyt anlæg i Singapore er en teknologisk transformation af den avancerede knudepunkt for 3D NANDFlash-teknologi som svar på kundernes efterspørgsel inden for områderne 5G, AI og autonom kørsel og forbedrer også Microns fremtidige vækstmoment.