Hjem > Nyheder > Meng Pu, formand for Qualcomm Kina: Samarbejder med Huawei på chipområdet

Meng Pu, formand for Qualcomm Kina: Samarbejder med Huawei på chipområdet

I dag (8) udtrykte Meng Pu, formand for Qualcomm China, sine synspunkter på forholdet mellem Huawei og Huawei på det 10. Caixin-topmøde i 2019.

Når det kommer til konkurrence på chipfeltet, sagde Meng Pu: "Ordet, der ofte bruges i denne branche, er et konkurrenceforhold. Vi og Huawei konkurrerer."

Meng Pu sagde, at globaliseringen har forvandlet konkurrencedygtige relationer til et konkurrencedygtigt forhold, især på chipområdet. Han nævnte, at Qualcomm og Huawei er konkurrerende forhold. Huawei udvikler også chips til mobiltelefoner. Selvom Huawei's chips leveres til deres egne mobile applikationer, tilbydes Qualcomm til andre, men når alt kommer til alt gør alle de samme ting. Så der er et konkurrencedygtigt forhold. Derudover er Huawei også en af ​​Qualcomms største partnere i Kina. Qualcomm forsyner Huawei med chips, der supplerer andre produktlinjer.

Meng Pu sagde, at et sådant konkurrencedygtigt forhold vil fortsætte i lang tid. Så længe der er konkurrence, vil alle investere flere ressourcer og fremme industrielle fremskridt.

Det rapporteres, at Qualcomm har været forpligtet til forskning og udvikling af 5G-chips. Qualcomm lancerede den første 5G-modemchip X50 i 2016 med det formål at levere kommercielle terminaler til de første operatører, der lancerer 5G-netværk i verden. Den nuværende anden generation af X55 og tredje generation af SOC-integrerede chips i 7-serien arbejder tæt sammen med terminalproducenter.

Huawei er også tilfældet. For nylig frigav Huawei officielt sin 990-chip, der består af en standardversion og en 5G-version. Ifølge embedsmanden er dette branchens første integrerede 5G baseband-processor.