Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > MediaTek præciserer Huaweis bestilling af Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., Ltd. uden nogen særlig situation for specifikke kunder

MediaTek præciserer Huaweis bestilling af Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., Ltd. uden nogen særlig situation for specifikke kunder

Med hensyn til Nikkei-nyhedsrapporten om, at Huawei ikke udelukkede brugen af ​​MediaTek til at købe TSMC-chips, blev MediaTek klarlagt i dag og benægtede nyheden.

Det blev tidligere rapporteret, at Huawei undersøger modforanstaltninger mod den amerikanske regerings stramning af eksportbegrænsninger. Da direkte transaktioner med TSMC vil blive vanskelige, har Huawei begyndt diskussioner om at købe chips produceret af TSMC gennem MediaTek. Det rapporteres, at Huawei er begyndt at etablere et nyt forhold til MediaTek og planlægger at købe halvledere til 5G mobiltelefoner fra MediaTek. Relevante kilder afslørede, at Huawei kræver bulk-køb svarende til cirka tre gange transaktionsvolumen i de sidste par år.

MediaTek benægtede denne nyhed og understregede, at de nylige "Japan Economic News" og mange medier, der er citeret i rapporten, nævnte, at "Huawei ønsker at omgå sanktioner og planer om at købe TSMC-chips gennem MediaTek." For relaterede nyhedsrapporter erklærer virksomheden højtideligt:

MediaTek har aldrig krænket eller omgået de relevante love og regler. Denne forkerte rapport har alvorligt påvirket virksomhedens troværdighed og har anmodet om rettelser fra de relevante medier. Virksomheden har altid overholdt de relevante globale handelslove og -regler, og mobiltelefonchipprodukter er standardprodukter, og der er ingen speciel sag for specifikke kunder.

MediaTek og mange mobiltelefonproducenter har et godt og langsigtet samarbejdsforhold. Vi er forpligtet til at bringe fremragende brugeroplevelse gennem innovative teknologier og derved fremme opgraderingen af ​​oplevelser og popularisering af 5G-mobile applikationer.