Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Lexar lancerer nye bærbare og stationære hukommelsesløsninger for at komme ind på DRAM-markedet

Lexar lancerer nye bærbare og stationære hukommelsesløsninger for at komme ind på DRAM-markedet

Lexar har produceret højtydende SSD-serieprodukter af høj kvalitet og annoncerede officielt sin adgang til DRAM-markedet sidste år. For nylig lancerede Lexar to nye højtydende DRAM-produkter med høj ydeevne, som kan forbedre ydelsen på henholdsvis bærbare computere og stationære computere.


Lexar DDR4-2666 SODIMM notebook-hukommelse og Lexar DDR4-2666 UDIMM desktop-hukommelse hastighed op til 2666, hvilket hjælper dig med at vække din pc. Denne ydeevneopgradering kan fremskynde opstart, forbedre reaktionshastighed og forkorte applikationsindlæsningstid, opgradere din driftsoplevelse fuldt ud og give dig mulighed for let at udføre multitasking.

Den nye DRAM 2666 bruger et 1,2V lavspændingsdesign for at sikre stabilitet under langvarige og høje intensitetsapplikationer og er et ideelt valg til nye smarte hjemmekontorer og klasseværelsesindstillinger.

Så snart det første produkt blev frigivet, er Lexar klar til at udvikle andre højtydende DRAM-løsninger for at bevare sit fundament for innovation.

General Manager Mike Chen sagde: "Vi er meget glade for at introducere DRAM-hukommelse i vores produktlinje. Med vores rige erfaring inden for hukommelseskort- og USB-flashdrevløsninger har vi været i stand til at komme ind på DRAM-markedet og integrere vores hurtigt voksende SSD-serie med Matching for at give brugerne et komplet sæt af højtydende løsninger til at fremskynde arbejdsgangen fra kamera til computer. Efterspørgslen efter online fjernkontorer og læring når som helst og hvor som helst fortsætter med at vokse. Vi er forpligtede til at fortsætte med at levere højtydende, produkter af høj kvalitet, der hjælper dig med at opbygge smarte studier eller smarte klasseværelser for at opnå en fremragende brugeroplevelse. Lexar håber at fortsætte med at udvikle vores DRAM-produkter og lancere flere højtydende modeller i år. "

Alle Lexar-produkter produceres ved kvasi-intelligent fremstilling, højt automatiseret og informationsbaseret udstyr og vil gennemgå omfattende test af professionelt udstyr i Lexars kvalitetslaboratorium for at sikre ydeevne, kvalitet, kompatibilitet og pålidelighed.