Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Lad "hukommelse" have "værdi"! Toshiba-lagring bliver omdøbt til Kioxia

Lad "hukommelse" have "værdi"! Toshiba-lagring bliver omdøbt til Kioxia

Den 18. juli meddelte Toshiba Storage, at det officielt omdøbes til Kioxia Holdings den 1. oktober 2019. Samtidig vil Kioxia blive opdateret til navnet på alle Toshiba-lagringsselskaber.

Det forstås, at Kioxia er en kombination af det japanske ord kioku og det græske ord axia, kioku betyder "memory" og axia betyder "værdi". Kiaxias kinesiske navn vil være "Armor".

Toshiba Storage Executive Chairman StacyJ.Smith sagde: "Jeg er meget glad for at tage dette skridt i virksomhedens udviklingsproces, vi vil fortsat forbedre vores position i hukommelsesindustrien. Kioxia starter med 'opbevaring', samarbejder med mennesker og imødekommer. De forskellige behov i hverdagen gør verden mere interessant og giver varig værdi for samfundet. & Quot;

Den 1. juni sidste år solgte Toshiba 100% af Toshiba Storage (TMC) til Pangea, et selskab, der blev erhvervet af Bain Capital's corporate alliance for omkring 2,3 billioner yen. Toshiba re-invested Pangea og opnåede 40,2% ejerandel (svarende til at besidde 40,2% aktie i TMC). Japansk fabrik Hoya opnåede også 9,9% egenkapital, og den japanske lejr ejer stadig en majoritetsandel i Pangea.