Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Layout ti-årig strategi, OPPO mobiltelefonchip selskab sejler

Layout ti-årig strategi, OPPO mobiltelefonchip selskab sejler

Den længe ventede OPPO mobiltelefonchip-forretning er endelig startet. For nylig afslørede et antal chipindustriens headhuntere og industriinnsidere for journalister, at & quot; OPPO for nylig frigav et antal chipdesigningeniører. & Quot; & quot; De oprettede et firma i Shanghai og gravede en gruppe græsrodsingeniører fra Spreadtrum og MediaTek. & quot; Reporterens undersøgelse fandt, at OPPO i dette års rekruttering af skolen også udstedte et lille antal chipingeniørstillinger til friske kandidater og krævede, at kandidater havde praktikoplevelse hos chipfirmaet.

& quot; OPPOs rekrutteringsinformation formidler klart signalet fra mobiltelefonchippen. & quot; En senior headhunter fortalte reportere, & quot; F.eks. Kræver SoC-designingeniørpositionen færdiggørelsen af ​​SoC-arkitekturdefinition, funktionelt design og arkitekturdesign på undersystemniveau, kendt med ARM-serien CPU-chips, dygtig til at bruge EDA, og nogle kræver designerfaring nedenfor 28nm. Der er også chipingeniører for digital digitaldesign, chipverifikationsingeniører, designteknikere til chip-frontend og andre positioner, der naturligvis er rettet mod mobiltelefonchippen. & Quot;

Faktisk har OPPO implementeret mobiltelefonchipsbranchen i mere end et år. I slutningen af ​​2017 registrerede og etablerede OPPO “Shanghai Yusheng Kommunikationsteknologi Co., Ltd.” (“瑾 盛 通信”) i Shanghai og blev udnævnt til daglig leder og administrerende direktør af OPPO medstifter og senior vice president Jin Lejia. OPPO's officielle hjemmeside viser: Jinle var ansvarlig for ledelsen af ​​OPPO Industrial Design Center fra 2004 til 2017 og realiserede successivt det industrielle design af OPPO, der førte A103-smiley-mobiltelefonen, roterende kamera i N-serien, og Find-serien flagskibsmodel.

I september 2018 inkorporerede Yusheng Communications “integreret kredsløbsdesign og service” i sine forretningsprojekter, og OPPO-mobiltelefonchips satte officielt sejlads. To måneder senere på OPPO Technology Exhibition annoncerede OPPO Chen Mingyong: & quot; OPPO's forsknings- og udviklingsmidler vil blive rejst fra 4 milliarder yuan i år til 10 milliarder yuan og vil øge investeringerne år for år. & Quot; Nu har OPPO været på det tidspunkt Chipstrategien er blevet etableret, og F & D-midlerne, som er blevet meget forbedret og øget år for år, vil for det meste blive investeret i chipbranchen.

Efter clearing af midlerne er OPPOs talentlayout også startet samtidig. Det er værd at nævne, at virksomheden er beliggende i Xuhui Greenland Center i Shanghai og støder op til MediaTek. I Kinas største integrerede kredsløbsindustrisklynge giver Shanghai med hundreder af tusinder af praktikere tilstrækkelige talentressourcer til OPPO.

I henhold til oplysning om social sikring er antallet af ansatte i Haosheng Kommunikation nået til 150, ved udgangen af ​​2018, hvilket er mere end 100 personer i Xiaomis Beijing Songguo Electronics. Desuden lejede informerede kilder OPPO også et gulv i Zhangjiang, snart ind i stadiet med storstilet rekruttering.

Samtidig med talentrekruttering lancerede Yusheng Communications også patentlayouten. Wang Minsheng, en partner af Shenzhen Guardian Intellectual Property Services Co., Ltd., fortalte journalister, at Yusheng Communication på nuværende tidspunkt har ansøgt og afsløret mere end 10 opfindelsespatenter, som alle hører til data (inklusive lydbillede) -behandlingspatenter, og relaterede teknologier kan integreres i mobiltelefonchips. i.

For Xiaomi, OPPO og vivo, som er blandt de fem bedste i de senere år, er kerneteknologien det største kløft mellem de tre virksomheder og Huawei og Apple. Derudover har de tre virksomheder kæmpet for at indhente de senere år, men de har altid været vanskelige at se frem til.

I 2014 etablerede Xiaomi Songguo Electronics for at gå ind i mobiltelefonchipsbranchen, som på et tidspunkt blev et varmt emne. I de sidste fem år har Xiaomis række af chips dog ikke spillet en betydelig rolle i at reducere omkostningerne og forbedre oplevelsen, og de har heller ikke givet Xiaomi i hård teknologi. Tilføj point.

For OPPO har innovationen i branchens benchmark med hurtig opladning og fingeraftrykgenkendelse skabt et videnskabeligt image, men det er ikke nok at støtte OPPO til at gøre hårde artikler om kerneteknologi. I dag har OPPO planer om at udfylde dette korte bord med mobiltelefonchips.

Fra det nuværende stadium af kapital- og talentlayout har OPPO stadig brug for en vis tid til at udvikle chips og gradvist vedtage selvudviklede chips i low-end og mellemstore mobiltelefoner. Men når det hvert år kan understøtte salget af hundreder af millioner af mobiltelefoner og reducere indkøbsomkostningerne, reducere forsyningskæderisikoen gennem selvudviklede chips og endda forbedre markedets konkurrenceevne ved at forbedre applikationsoplevelsen kraftigt, er disse ukendte . Uanset Huaweis eller Xiaomis oplevelse, er det konstant bevist, at mobiltelefonchips er et strategisk projekt, der tager mere end 10 år, og det samme gælder for OPPO.