Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Sidste år kom tre fjerdedele af verdens DRAM fra Sydkorea

Sidste år kom tre fjerdedele af verdens DRAM fra Sydkorea



  Sidste år indledte hukommelsen halvledermarkedet en hidtil uset herlighed. "Korea Semiconductor Alliance" opnåede stor succes. Samsung rangerede først med overvældende fordel. SK Hynix DRAM markedsandel oversteg 30%. Det forudsiges at Samsung og SK Hynix i år. Markedsandelen vil vokse yderligere.

Ifølge rapporten fra "Yonhap News Agency" viste dataene fra markedsundersøgelsesfirmaet DRAMeXchange den 4. om, at det globale DRAM-markedssalg nåede 99,65 milliarder dollars sidste år, en stigning på 39% i forhold til året før (71,7 milliarder amerikanske dollars) dollars), en rekordhøj. Optage.

Ud fra virksomhedernes synspunkt var Samsung Electronics 'salg på 437,47 mia. USD, med en markedsandel på 43,9%, der fastholdt en overvældende ledende stilling. SK Hynix fulgte også tæt sammen med salget på 29,49 mia. US $. Markedsandelen er 29,5%. Hvis de to virksomheder er sammen, er den globale DRAM-markedsandel så høj som 73,4%, hvilket betyder, at ca. tre fjerdedele af det globale DRAM-salg bidrager af de to koreanske virksomheder.

Det er værd at bemærke, at SK hynix markedsandel i fjerde kvartal sidste år var 31,2%, hvilket var et stort hul med den tredje rangerede US Micron (23,5%). I modsætning hertil var Samsung Electronics 'markedsandel i fjerde kvartal 41,3%, men den var faldet fra 46,0% i det foregående år.

DRAMeXchange forudsiger, at det samlede markedssalgsoverslag for dette år vil være 17,5% lavere end sidste år og nå op på 82.247 mia. USD, men markedsandelen for "Korea Semiconductor United Army" på hukommelsesmarkedet vil yderligere stige, inklusiv Samsung Electronics og SK Hynix . Markedsandelen vil vokse til 44,9% og 29,6%.

På den anden side har sidste års globale NAND flash-hukommelsesmarkedssalg på 63,21 mia. USD, for første gang mere end 60 mia. USD, også sat en ny rekord. Samsung Electronics 'salg var på 22,19 mia. US-dollar, med en markedsandel på 35,0%, som blev klassificeret som lav, efterfulgt af Toshiba (19,2%), Western Digital (14,9%), Micron (12,9%) og SK Hynix (10,6). %)Vente. Hvis Samsung Electronics og SK Hynix kombineres, vil markedsandelen være 45,6%, hvilket er et fald fra året før på 47,2%.

Ifølge industriens insidere var halvdelen af ​​det globale NAND flash-hukommelsesmarked sidste år et "koreansk mærke". Takket være udviklingen i udstyrsinvesteringer og forskning og udvikling (R & D) forventes det, at teknologikløften fortsat vil blive skabt på kort sigt. Han tilføjede også, at SK Hynix vil fortsætte med at udvide sin investering efter færdiggørelsen af ​​Qingzhou M15, en dedikeret NAND flash-hukommelses produktionslinje i slutningen af ​​sidste år. Efter DRAM kan NAND flash-hukommelsessektoren stige til andet sted.