Hjem > Nyheder > LG U + finansrapport for tredje kvartal frigivet, Cheng også 5G nederlag også 5G

LG U + finansrapport for tredje kvartal frigivet, Cheng også 5G nederlag også 5G

LG U + annoncerede sin indtægtsrapport for tredje kvartal. Selvom det lykkedes at absorbere 5G-brugere til at øge indtægterne, betalte det også enorme 5G-udstyrs investeringsgebyrer og markedsføringsomkostninger, hvilket resulterede i et fald på 31,7% i driftsresultatet.

LG U + frigav sin indtjening i tredje kvartal den 1. med en omsætning på 3.2442 billioner vandt og en omsætning på 155,9 milliarder vandt. Omsætningen steg med 8,4% i forhold til samme periode sidste år, men driftsresultatet var 31,7% mindre end samme periode sidste år.

Sydkoreas teknologemedier "ddaily" påpegede, at LG U + begyndte at flytte sit fokus til 5G i andet kvartal sidste år. På det tidspunkt var overskuddet 29,6% mindre end året før. Tredje kvartal af dette års omsætningsreduktion var imidlertid større end på det tidspunkt.

På det tidspunkt havde LG U + gennemgået behovet for at reducere markedsføringsomkostninger og slippe af med markedsandelen. Imidlertid er 5G-forretningen lige startet, LG U + er nødt til at investere enorme markedsføringsomkostninger og konstruktionsomkostninger.

I tredje kvartal af LG U + var markedsføringsomkostningerne 586,1 mia. Vundet, en stigning på 17,5% sammenlignet med samme periode sidste år, 3,8% højere end det foregående kvartal, svarende til 24,4% af den samlede omsætning. På grund af stigningen i antallet af 5G-smartphones er den relaterede reklame og mobiltelefonsubsidier også steget. På den anden side steg kapitaludgifterne (CAPEX) i det nationale nationale netværk 5G også med 7,4% sammenlignet med det foregående kvartal og steg med 169,4% sammenlignet med samme periode sidste år.

Heldigvis med stigningen på 5G-brugere steg LG U +'s trådløse salg og gennemsnitlige indtægter pr. Bruger (ARPU) også. Hvis driftsresultatet i 3. kvartal sammenlignes med det foregående kvartal, forbedres omsætningen og overskuddet med 1,4. %, 5%.

Set fra forretningsafdelingen voksede LG U + 's trådløse forretningsindtægter i tre på hinanden følgende kvartaler og nåede 1.3977 billioner vandt, 3,5% højere end i samme periode sidste år. Derudover nåede LG U + 's 5G-brugere fra slutningen af ​​september 875.000, hvilket tegnede sig for 5,9% af de samlede brugere, og ARPU var 0,2% højere end den foregående og nåede 3.210,17 vandt.

Internet-tv (IPTV) og ultrahøjhastighedsnetværksvirksomheder vokser også støt. Indtægterne fra smarte hjem er 509 mia. Vandt, hvoraf IPTV-indtægterne er 258,4 mia. Vandt, og ultrahøjhastighedsnetværkets indtægter er 2016 milliarder vandt, sammenlignet med samme periode sidste år. Hver vækst var 5,8% og 7,8%.

I det fjerde kvartal af LG U + udvides 5G-dækningen, og LG U + vil styrke 5G-forretningen, samtidig med at fordelene ved smart home og enterprise-kabel udvides.