Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > KPMG undersøgelsesrapport påpegede: Internet af Things vil blive en halvleder drivmotor

KPMG undersøgelsesrapport påpegede: Internet af Things vil blive en halvleder drivmotor

  Ifølge den seneste KPMG globale undersøgelsesrapport nåede halvlederindustrins lederskabsindeks for halvlederindustrien 62, hvilket er overbevist om, at halvlederindustrien vil være søjlen i netværksverdenen i fremtiden. For første gang overgik ting af Internet (IoT) trådløs kommunikation og anses for at være den primære applikation for omsætningsvækst i halvlederindustrien i fremtiden, mens kunstig intelligens (AI) ligger tredjedel.


KPMG gennemfører "Global Semiconductor Industry Survey" hvert år. I år er det kommet ind i sit 14. år. Der er 149 højtstående ledere fra halvlederindustrien i 11 lande rundt om i verden. Mere end halvdelen af ​​respondenterne er fra Amerika.

Ifølge undersøgelsen mener omkring to tredjedele af de adspurgte, at tingenes internet er en teknologi, der giver smarte husholdningsapparater, bærbare enheder og smarte bysamkørsler. Det forventes at erstatte "trådløs kommunikation" og blive den primære applikation for vækst i drivende indtægter i halvlederindustrien næste år. .

På nuværende tidspunkt er der mere end 26 milliarder tilsluttede enheder i brug på markedet og fortsætter med at stige. Det forventes, at næsten 20 gange mere udstyr vil blive sat i tingenes internet inden 2025.