Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Japanske og amerikanske teknikere kan ikke nå Kina! Forsinket udvidelse af LCD-panel, halvleder og andre fabrikker

Japanske og amerikanske teknikere kan ikke nå Kina! Forsinket udvidelse af LCD-panel, halvleder og andre fabrikker

På nuværende tidspunkt er Kinas situation med forebyggelse og kontrol af epidemier fortsat forbedret, og det har været nogen tid før Wuhans ophævelse. Japanske medier påpegede imidlertid for nylig, at den kontinuerlige spredning af den globale epidemi har forhindret ingeniører fra Japan, De Forenede Stater og andre lande i at nå Kina, hvilket forårsager nyheder om forsinket produktionsudvidelse i højteknologiske fabrikker som LCD-paneler og halvledere i Kina .

Nikkei rapporterede den 19., at selv om Kina har løftet blokaden og genstartet produktionen i fremstillingsindustrien, kan nogle elektroniske komponentproducenter stadig ikke få en vigtig ressource til udvidelse: internationalt talent.

Rapporten påpegede, at ingeniører fra Japan, USA og andre lande spillede en nøglerolle i idriftsættelsen af ​​fabriksudstyr. Fordi mange lande begrænser borgeraktiviteter og rejser til udlandet, kan disse ingeniører imidlertid ikke nå Kina, hvilket resulterede i højtstående LCD-paneler og halvledere i Kina Udvidelsen af ​​teknologianlægget blev udsat.

Blandt dem er udvidelsen af ​​BOEs LCD-panelanlæg i Wuhan stoppet, fordi virksomhedens japanske tekniske konsulent vendte tilbage til Kina på grund af den nye kronevirus.

Det rapporteres, at fabrikken forventes at have en månedlig produktionskapacitet på ca. 90.000 stk. Ved udgangen af ​​2020, men på grund af restriktionerne for indrejse og udrejse af udenlandske borgere af de to regeringer, er det ikke klart, hvornår disse japanske teknikere vil vende tilbage til Kina.

I denne forbindelse sagde Yoshihide Tamura, leder af det asiatiske markedsundersøgelsesfirma Display Supply Chain Consultants, at hvis denne situation fortsætter, kan anlæggets årlige produktionskapacitet kun være to tredjedele af den oprindelige plan.

Samtidig står andre producenter over for det samme problem. Samsungs andet hukommelsesanlæg i Xi’an blev åbnet i marts. Japanske teknikere skulle have installeret nyt udstyr, men af ​​samme grund blev anlæggets fremskridt med installation af udstyr forsinket. Derudover har den hollandske litografigigant ASML også forsinket forsendelser på grund af begrænsninger af teknisk personalebevægelse og logistikstagnation.

Det er værd at nævne, at rapporten også påpegede, at selv om Ziguang-gruppens halvlederfabrik i Wuhan fortsætter med at producere, kan ekspansionstakten blive forsinket.

Og disse produktionsforsinkelser vil i sidste ende ramme produktion af forbrugerelektronik. Specifikt spiller Kina en nøglerolle i forsyningskæden for enheder som Apple iPhones og Nikon-kameraer. Ovennævnte produktionsforsinkelser er kritiske for samlingen af ​​forbrugerelektronik i Kina og andre regioner. Det er underforstået, at nogle modeller af Panasonics Let's Note-bærbare serien er udsolgt på grund af vanskeligheder med at købe dele fremstillet i Kina; Nikons avancerede D6-kamera til sportsfotografering, der lanceres i marts, er også blevet udsat til næste måned.