Hjem > Nyheder > JDI småskala prøveproduktion AMOLED skærm

JDI småskala prøveproduktion AMOLED skærm

Som Japans største displayproducent er JDI på randen af ​​kollaps, hovedsageligt fordi de har været for afhængige af LCD-teknologi, før de ignorerede OLED.

Ifølge japanske medierapporter er JDI for nylig påbegyndt i mindre skala med produktion af AMOLED-skærme, muligvis til Apple smartwatch AppleWatch. Apples seneste generation af smarte ure AppleWatchSeries5 bruger en konstant lysende LTPOAMOLED-skærm, Apple køber i øjeblikket kun sådanne OLED-skærme fra LGDisplay.

På grund af den tidlige overgang til OLED-skærmprodukttransformation i de tidlige dage, er det japanske displayfirma blevet påvirket markant i de seneste par år, og virksomheden har haft svært ved at få de nødvendige midler til storstilet produktion af OLED. For kun få dage siden besluttede den største potentielle investor (Jia Shi Group) at annullere deres investeringsplan.

For ikke at lade sine investeringer gå, kan Apple kun fortsætte med at øge sin investering i JDI, som forventes at stige fra de foregående 100 millioner dollars til 200 millioner dollars. Derudover sagde nogle brancheinsidere, at dette års iPhone11 stadig bruger LCD LCD-panelet leveret af JDI.