Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Er halvlederen eksport rød igen? Sydkoreas eksportnedgang i begyndelsen af ​​april

Er halvlederen eksport rød igen? Sydkoreas eksportnedgang i begyndelsen af ​​april



  Ifølge Sydkoreas "Seoul News", der blev rapporteret den 11. april, viste import- og eksportdata fra den koreanske told fra 1. til 10. april, at eksportværdien var omkring 15 mia. USD, en stigning på 8,9% fra år til år; Importværdien var omkring 16,7 milliarder amerikanske dollars, en stigning fra år til år. 14,9%, handelsunderskuddet er omkring 1,6 milliarder dollar. Især halvledereksporten, som er de vigtigste eksportører i Sydkorea, faldt kraftigt med 19,7% fra år til år, og LCD-udstyr faldt med 39,1%.

Siden december sidste år er den koreanske eksport faldet i fire på hinanden følgende måneder. I december 2018 faldt eksporten i januar 2019, februar 2019 og marts 2019 med henholdsvis 8,4%, 23,3%, 24,8% og 16,6%.

Koreas ministerium for industri, handel og ressourcer påpegede, at den trægte halvlederindustri og reduktionen af ​​situationen for eksporten Kina og Afrika har haft stor indflydelse på Sydkorea.

I det hele taget er strategien for globale it-virksomheder skiftet til at reducere indkøb og nedbrudte varebeholdninger. Afmatningen i Sydkoreas eksport til Kinas halvledere som følge af afmatningen i Kinas økonomi og effekten af ​​smartphone-salg i lavsæsonen har alle bidraget til faldet i den sydkoreanske eksport.