Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Er Broadcom klar til at erhverve et chip firma?

Er Broadcom klar til at erhverve et chip firma?

Gennem årene har Broadcom opnået hurtig vækst gennem opkøb og har bidraget til at øge cash flow og overskud. I nedgangen i halvledermarkedet er denne strategi mere nyttigt at bevare sin fortjeneste. Disse erhvervelser har dog også øget deres gearing. Ved udgangen af ​​andet kvartal af regnskabsåret 2019 havde Broadcom $ 5,3 mia. I likvide reserver og 37,5 mia. USD i den samlede gæld, hvilket resulterede i en nettogæld på 32,2 mia.

Men Broadcom synes at bryde sig mindre om dette. I Broadcoms resultatrapport for andet kvartal for regnskabsåret 2019 sagde Broadcom CEO Hock Tan, at selv i handelskrigen er virksomheden åben for nye chipforretninger. Efter hans opfattelse er dette et godt tidspunkt for en erhvervelse, fordi chiplagrene er faldet kraftigt i handelskriget. Sidste år blev det genregistreret i USA for at overtage US-chipfirmaet Broadcom. Til dette formål mener vi, at Hock Tan's næste mål stadig kan være rettet mod amerikanske chip virksomheder. Tror du, at en god gruppe af virksomheder som Maxim Integration, ADI, Marvell og Xilinx bliver det næste mål for Broadcom?

Som vi alle ved, er Broadcoms historie historisk set en historie med erhvervelser, og dette kan spores tilbage til HP's år.

I 1999 separerede den daværende administrerende direktør for HP, Carly Fiorina, firmaets startvirksomhed, måleudstyr og oprettede et nyt firma kaldet Agilent Technologies, som omfattede HPs halvledervirksomhed. På grund af det høje tekniske indhold var Agilent-forretningen, der blev fjernet, glat. I 2005 købte joint venture-selskabet mellem KKR og Silver Lake, som leverede aftalen, halvledervirksomheden fra Agilent Technologies til 2,66 milliarder dollar og omdøbt til Avago.

I 2006 begyndte Hock Tan, tidligere administrerende direktør for ICS (Integrate Circuit Systems) og formand for IDTs bestyrelse at fungere som administrerende direktør for Avago, der åbner Broadcoms M & A vækstvej.

I 2007 købte Avago Infineons Polymer Fiber Business Unit (POF); I 2008 overtog Avago Bulk Wave Acoustic-forretningen i München. Transaktionsvolumenet er dog lille, og sidstnævntes erhvervelse er kun 21,5 millioner euro.

I april 2013 købte Avago CyOptics, et firma, der fremstiller optiske komponenter med et køb på 400 millioner dollars. Denne erhvervelse styrker Avagas ledelse inden for fiberoptiske produkter. I samme år købte Avago Javelin Semiconductor for at styrke sit layout inden for trådløs kommunikation.

Ved udgangen af ​​2013 og begyndelsen af ​​2014 købte Anwarco LSI for 6,6 mia. USD. Denne erhvervelse har gjort Anwarcos forretningsområde mere omfattende, især LSI har styrket sin lagringsvirksomhed, især for datacenter.

I 2014 var Anwarcos øvrige forretning køb af PLX Technology, som kostede 300 mio. USD. PLX's ekspertise er i PCI-E-konnektivitetsløsninger. Overtagelsen antages at styrke oplagring og andre områder, PLX + LSI Der er opbevaring og sammenkobling.

I 2015 vil kun Anwarco "& quot; købte en Emulex, købsprisen på 8 US dollars pr. aktie, den samlede pris på omkring 600 millioner amerikanske dollars, købet er stadig ved at styrke LSI-erhvervet. Emulexs forretning svarer til PLX, Anwarco's køb igen. Styrke enterprise-class storage business.

I 2016 brugte Anwarco 37 milliarder dollars til at overtage Broadcom. Efter fusionen ændrede Anwarco sit navn til Broadcom Limited, som nu er den nye Broadcom;

I 2017 foretog Broadcom et køb af chip giant Qualcomm, og denne efterlængte transaktion blev endelig stoppet af Trump. Dette forhindrer imidlertid ikke, at Broadcom fortsætter med at erhverve.

I 2018 meddelte Broadcom og cloud software og enterprise software udvikler CA Technologies (herefter benævnt "CA") officielt på onsdag, at Broadcom har aftalt at erhverve CA for 18,9 mia. Dollars i kontanter. Hock Tan, administrerende direktør for Broadcom, sagde: "Denne transaktion er en vigtig del af vores oprettelse af et af verdens førende infrastrukturteknologiske virksomheder. Med en stor kundebase vokser CA og decentraliseret infrastruktursoftware. Markedet er entydigt placeret, og dets mainframe og enterprise software franchise vil øge vores missionskritiske teknologivirksomhedsportefølje. Vi har til hensigt at fortsætte med at styrke disse franchises for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter infrastruktur software løsninger. ”

Denne enkelt transaktion giver også Broadcom mere støtte i lyset af udsving i chip salg.