Hjem > Nyheder > Intels levering er variabel, og NB bliver stadig nødt til at finde alternative løsninger i 2020.

Intels levering er variabel, og NB bliver stadig nødt til at finde alternative løsninger i 2020.

Den bærbare fabrik har annonceret indtægtsrapporter, og dens ydeevne er bedre end markedets forventninger. Da 2020, på grund af det store udbud af Intel (INTEL) processorer, stadig venter fabrikanterne, især i AMD-processoren, er det stadig ikke i stand til at konkurrere med Intel. Under omstændighederne, hvem der kan få en stabil processorforsyning, kan bryde igennem.

I de sidste to år kan notebook-computerfabrikken siges at være en katastrofe i det originale materialeforsyning. Ud over svingningen i hukommelsesprisen førte de passive komponenter i første halvdel af 2018 på grund af smartphonens store greb til, at prisen steg flere gange, selvom den holder på Kontanter kan ikke få nok passive komponenter .

I 2019 havde Intel en anden processorproces og kapacitetsoverførsler. Først eksploderede low-end processor ordrer. Efter at Intel opfyldte low-end-processorordrene, blev det en midt-til-high-end processor ude af lager, så Intel kunne levere. I dette tilfælde lider laptopfabrikken også vanskeligheden ved forsendelse.

Videresendelse af Intel-processorer over tre ordrer, planlægning

I henhold til den bærbare computernyhed er de processorordrer, der er modtaget af Intel, fuldstændigt opbrugt, hvilket er brancheens bekymring for overbooking, og situationen er mere alvorlig end Intels estimat. Generelt set, hvis overbooking er to gange, kan den håndteres. Men nu i henhold til markedsestimater er overbookingsstatus for Intel-processorer mere end tredoblet, og endda Intel har ikke været i stand til at forudsige de faktiske markedsforhold.

Ifølge branche kilder opfylder Intels kapacitetstildeling nu low-end processorordrer. De fleste af low-end processorer er baseret på standardmarkedet. Med andre ord er bærbare computere, inklusive regeringsnormer og uddannelsesstandarder, grundpillerne. Omfanget af påvirkningen kan være lidt bedre. Hvad angår midt-til-high-end-processorer, er Intel ikke i stand til at levere det fuldt ud, og det kan kun håndteres på måde at distribuere, hvilket danner et ejendommeligt fænomen i branchen.

Det er underforstået, at Intel frigiver den seneste leveringsstatus hver tirsdag og torsdag. Hvad angår Intels forsendelsesmetode, sendes den i øjeblikket efter kundens behov, men nøglen er, at det ikke nødvendigvis er de produktspecifikationer, som kunderne kræver. Det vil sige, hvis en kunde f.eks. Afgiver 5.000 mellem-til-high-end processorordrer, vil Intel også planlægge 5.000 for en bestemt kunde, men specifikationerne kan ikke bestemmes før forsendelse, og mængden kan kun bestemmes først , og når det sendes. Hvis det ikke er kundens specifikationer, kan kunden kun have to måder at håndtere det på. Den ene er at give op direkte, og den anden er at finde en kunde, der kan acceptere produktet og sælge det til en ny kunde.

Super NB-processorydelse kan stadig ikke indhente Intel

Selvom Intels håndteringssituation ikke er stabil, overvejer den nuværende bærbare computerfabrik stadig ikke at indføre AMDs notebook-processor i øjeblikket. Industrieksperter påpeger, at AMD-skrivebordsprocessoren ud fra et ydelsesmæssigt synspunkt naturligvis har truet Intel, men på notebook-processoren har AMD grundlæggende ikke truet Intels evne, så den bærbare computerfabrik stadig ikke bevæger sig, fortsætter med at modstå temperamentet til at fortsætte med at vente på Intels forsendelse.

På den anden side afslørede industriinsidere også, at den bærbare computerfabrik også har et formål at fortælle Intel, at alle hellere vil bruge Intels processor eller ændre AMD-processoren og derved udøve pres på Intel og tage hensyn til forsyningskædeforhold. .

Industrikilder sagde, at Intel nu sprinter esports og skabere af bærbare computere, så efterspørgslen efter mellem- til avancerede processorer vil have en vis støtte. Hvis Intel kan håndtere kapacitetssituationen stabilt og fuldt ud imødekomme efterspørgslen efter ordrer, har notebookfabrikken i 2020 stadig en chance. Efter et godt år.