Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Intels nye 26 core-processoreksponering

Intels nye 26 core-processoreksponering

Ifølge Toms hardware planlægger Intel muligvis at frigive en strømlinet version af Xeon W-3175X-processoren. Xeon W-3175X er det 28-core HEDT-flagskibsprodukt, som Intel introducerede for et år siden og er den eneste CPU i C621-chipset, der bruger LGA 3647-slot.

Ifølge SiSoftwares data bruger den nye Xeon 26 kerner, der er uret til 4,1 GHz.

I øjeblikket er Intel Xeon W-3175X pris til $ 3.000 og er Intels dyreste high-end desktop CPU. Derfor bør den nye 26-kerne Xeon placeres i midten til høj ende, og de udenlandske medier forventes at sælge for omkring $ 2.000.

Udenlandske medier mener, at denne Xeon er et svar på AMDs kommende Threadripper 3000 CPU. Derudover sagde Intel også onsdag, at den næste generations high-end desktop processor processor-navngivet Cascade Lake-X vil blive frigivet i næste måned. Sammenlignet med den eksisterende produktkode, der hedder Skylake-X, vil den nye CPU øge hver dollar kraftigt. Ydeevne.