Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Intel og AMDs processor race er begyndt igen

Intel og AMDs processor race er begyndt igen



  Intel og AMDs processorer konkurrerer igen. På den seneste CES 2019 (Consumer Electronics Show) sagde Intel, at det vil lancere en 10nm processor inden udgangen af ​​dette år. AMD vil ikke overgå til at introducere en 7nm PC-processor. Tidligere har disse to virksomheder konkurreret på processorfeltet. Den wrestling vil være endnu mere intens.

Ifølge den koreanske medie "ZDNet Korea" -rapporten har Intel flere interne problemer, der er værdige, herunder forsinkelse af noteringen af ​​10nm processorer, CEO flash, CPU sårbarheder og så videre. Faktisk er det ikke første gang, Intel har konfronteret AMDs trussel. For 15 år siden fokuserede Intel på "forbedring af uret og forbedring af ydeevnen", men den blev plantet i 4GHz Pentium 4 og Tejas.

På det tidspunkt var Intel ikke i stand til at overvinde Tejas feber og præstationsproblemer, og planerne om at gøre uret glat og begyndte at blive en multi-core strategi. På det tidspunkt tog AMD muligheden for at skubbe 64-bit mikroprocessor Opteron og den omkostningseffektive AthlonXP-processor, som er nøglen til Intel. Intel, som ikke kan krydse 4GHz-væggen, har oplevet mere end to års mørke. Selvom Pentium D-nødsituationen er lanceret, kritiseres manglerne af overophedning.

Men efter at Intel Core and Core 2 dual-core processorer blev introduceret i 2006, begyndte AMDs herlighed at falde. AMD Korea afslog endda at låne processoren til præstationsprøve sammenligning.

Da anden generation Core-processor debuterede i 2011, sagde AMD Korea-relaterede mennesker: "Vi vil bruge Bulldozer-mikroarkitekturen til at rive ned Sandy Bridge (Intels mikroarkitektur)." Men som alle ved, da er AMD i processoren Feltet er næsten ødelagt. Fra 2013 til 2017 konkurrerede AMD voldsomt med den samlede processor på Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One og andre spilkonsoller og Radeons grafikprocessor.

I 2017 overtog AMDs nye administrerende direktør, Su Zifeng, re-engineering af AMD som Intels konkurrent og lancerede tredje generationens RYZEN-processor i 7-nanometer-processen for at åbne Intel.

På den anden side fokuserede Intel, der konfronterede udfordringerne hos koreanske og japanske hukommelsesfirmaer i slutningen af ​​1980'erne, med mikroprocessorer og besluttede at tage en fuldskala reform efter at have opdaget mange af Pentium-processorens driftsfejl. Intels personalebevægelser i det forløbne år har været ganske interessante. Introduktion til chip design guru Jim Keller og uafhængig generel Raja Koduri. Tilfældigt plejede de at arbejde for AMD. Jim Keller plejede at lede udviklingen af ​​AMD K8 mikroarkitektur. Raja Koduri plejede at styre AMDs APU, GPU og anden grafikteknologi.

I december sidste år organiserede Intel arkitekturdagen, i årets CES 2019 har man forsket flere teknologier og strategiske kort, og hvilke innovative produkter vil blive introduceret i fremtiden forventes. Derfor betaler omverdenen særlig opmærksomhed på Computex (International Computer Show), der afholdes i juni hvert år, hvilket forventes at blive et vigtigt vendepunkt i konkurrencen mellem Intel og AMD.