Hjem > Nyheder > Intel fremskynder 7nm EUV-proces og begynder at bestille materialer og udstyr i august

Intel fremskynder 7nm EUV-proces og begynder at bestille materialer og udstyr i august

Ifølge Electronic Times annoncerede Intel planer om at lancere 7nm produkter i 2021 i maj i år og er nu ved at intensivere for at nå dette mål. Ifølge branche kilder har Intel bestilt udstyr og materialer til EUV-fremstillingsprocessen siden august og fremskynder ordrehastigheden.

Samtidig forventer TSMC, at 7nm og 7nm EUV-procesknudepunkter vil blive de vigtigste vækstdrivere i år på grund af en stærk efterspørgsel fra 5G-sektoren. Ifølge rapporter er MediaTek en af ​​de kunder, der bruger TSMC 7nm. Virksomheden frigav sin såkaldte verdens første sub-6GHz 5G SoC-chip, som forventes at gå i produktion i januar 2020.

Ifølge den tidligere vicepræsident for Intel cloud-forretning er han meget optimistisk med hensyn til det 7nm produkt, der blev lanceret i 2021, intet tilfælde er datacentret GPU først.

ASML, verdens største litografimaskineproducent, er optimistisk med hensyn til den stærke efterspørgsel efter processer under 7 nm i andet halvår. Derudover rapporterer udenlandske medier, at ASML aktivt investerer i udviklingen af ​​en ny generation af EUV-litografimaskiner sammenlignet med tidligere generationer. Den største ændring af den nye EUV-litografimaskine er den højt numeriske blændeobjektiv. Ved at øge linsespecifikationerne forøges kerneopløsningen for de to større litografimaskiner i den nye generation af litografimaskine med 70% for at nå industriens geometriske krympning af chip. Krav.