Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Intel: Har fået en licens til at levere Huawei

Intel: Har fået en licens til at levere Huawei

Om aftenen den 21. september rapporterede medierne, at Intel sagde, at de havde fået en licens til at levere Huawei. Derudover fortalte en fra et supply chain-selskab en reporter fra China Securities News, at Intel fortalte virksomheden, at det har fået en licens til at levere Huawei, så supply chain-firmaet fortsætter med at promovere Huawei-notebook-projektet.

Intels globale vicepræsident og præsident for Kina, Yang Xu, offentliggjorde i dag en underskrevet artikel, der forklarede, hvordan Intel Kina vil håndtere og layout og tænke over sig selv i det fremtidige usikre miljø.

Han sagde, at industrien skal have en fast overbevisning, jo mere krisen er, desto mere skal den forstå udviklingen. Yang Xu sagde, at jo mere krisen er, jo mere skal vi investere i innovation og fremtiden; Kina er et voksende marked. Hvor markedet er, skal der investeres midler der. Derfor vil Intel fortsætte med at investere i Kina, fordi valg af Kina vælger at fremskynde udviklingen.

Ikke kun det, for kun to dage siden afslørede Forrest Norrod, senior vicepræsident for den amerikanske processorgigant AMD og general manager for datacenteret og indlejret division, at virksomheden har fået en leveringslicens til Huawei, og det er det ikke forventes at skyldes det amerikanske "Huawei-forbud." "Og har en betydelig indvirkning på AMDs forretning.