Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Intel CEO: 10nm serverprocessor lanceres i fjerde kvartal i år

Intel CEO: 10nm serverprocessor lanceres i fjerde kvartal i år

Ifølge udenlandske medierapporter sagde Intels administrerende direktør Bob Swan i et interview for et par dage siden: I de sidste 5 kvartaler er produktionskapaciteten på 10 nm gradvist steget, og produktionskapaciteten er bedre end deres forventninger på det tidspunkt, hvilket er meget vigtigt til både klient- og serverprodukter. .

Det er værd at bemærke, at Bob Swan afslørede i interviewet, at efter 10nm produktionskapacitet steg, begyndte de at producere 10nm klientchips i fjerde kvartal sidste år. I første halvdel af dette år lancerer de 5G SOC og rationaliseringschips til kunstig intelligens. Det fjerde kvartal er planlagt at introducere 10nm serverbehandling.

I mere end to år er Intels 10nm-proces ikke blevet leveret til kunder, selvom den har været i brug i lang tid. Tidligere reagerede Bob Swan på problemet med svær produktion ved 10nm-processen på Credit Suisse Technology Conference. Han sagde ærligt, at Intel var overbevidst om sin evne til at overgå industristandarder og derfor bærer konsekvenserne.

Derudover er det blevet rygtet om omverdenen, at Intel vil springe 10nm over og bruge 7nm-processen direkte. Intel sagde: "10nm-processen har mange fordele og kan fortsætte til 7nm. Selvom vores 10nm-proces er forsinket, har vi faktisk leveret den. Derfor mener vi, at 10nm-teknologi har store fordele. Vi vil fortsætte med at forbedre 10nm."