Hjem > Nyheder > Intel: 5G, AI og edge computing komplementerer hinanden og giver smarte applikationer mulighed

Intel: 5G, AI og edge computing komplementerer hinanden og giver smarte applikationer mulighed

I begyndelsen af ​​denne måned frigav de tre store operatører officielt 5G-pakker, der markerer den officielle åbning af 5G-kommerciel brug i forbrugerområdet. Kommercialiseringen af ​​5G har også fremskyndet ankomsten af ​​datalderen.

Tidligere påpegede Intel Chief Architect Raja Koduri, at moderne computere anvendt til kunstig intelligens i de sidste fem år er vokset med mere end en million gange. Denne vækstrate er aldrig set før i fortiden, og computerkraften er steget. Det kan siges, at det er uendeligt.

For at gribe bølgen af ​​5G-udvikling har Intel gjort en indsats i flere dimensioner: For det første at fremme netværkskonvergens fra sky-til-ende 5G-løsninger. Først skal du arbejde sammen med en bred vifte af partnere for at fremskynde applikationsinnovation.

"Intel leverer førende produkter til 5G-infrastruktur og kant og dybt samarbejde med branchen for at bringe 5G innovative applikationer. Lad os samarbejde om at realisere det fulde potentiale i 5G." Intel Data Center Business Unit Vice President og netværk og tilpasning Rajesh Gadiyar, chefteknologichef for Logic Division, påpegede.

Med indgangen til den kommercielle 5G-æra har forretningsbehov og teknologiske innovationer stillet højere krav til konvergensen af ​​5G sky-netværk. Hvordan man bedre kan imødekomme behovene i applikationsscenarier, realisere den samlede dybde i samarbejde mellem sky og netværk, realisere platform, økologi og intelligente data, som er blevet et presserende problem, der skal løses.

Intel mener, at innovationen i sky netværksteknologi er uadskillelig fra princippet om ”åbenhed, integration og intelligens”.

I cloud-to-end 5G-løsningen til fremme af cloud-netværkskonvergens har Intel og Japan Lotte oprettet verdens første end-to-end virtualisering af cloud-netværk. Dette sky-native netværk blev annonceret af Lotte Japan i februar i år, som fuldt ud vil virtualisere fra det trådløse adgangsnetværk til kernenetværket og vil vedtage en innovativ 5G-systemarkitektur på frigivelsestidspunktet. Dette cloud-native netværk er bygget på Intel® Xeon® skalerbare processorer og accelereret med Intel® FPGAs, et end-to-end cloud-native automatiseringsnetværk, der gør det muligt for Lotte at hurtigt skalere mobiltjenester på et smidigt softwaredefineret netværk.

5G handler ikke kun om hurtigere personlige enheder og netværk, men også en enorm revolution over skyen, netværket og kanten. Med sin dybe akkumulering i kommunikation og computing har Intel opbygget en omfattende cloud-to-end-portefølje. Til skyen og netværket tilbyder vi en bred portefølje af produkter med en stærk og skalerbar platform til at imødekomme forskellige krav til arbejdsbyrde. FPGA'er, opbevaring, sikkerhedsløsninger og optimeringssoftware fra Intel er også kritiske for at sikre cloud-to-end-kompatibilitet, interoperabilitet og optimering til højere hastigheder og lavere latenstid.

I forbindelse med fremme af 5G er forretningsapplikationer blevet en nøglefaktor, der driver den vellykkede kommercialisering af 5G.

5G-applikationer er ikke begrænset til personlige enheder. Applikationsinnovation i det lodrette felt kræver, at økosystempartnere skal udforske og udforske sammen. Derfor er industrikædenes samarbejde ekstremt vigtigt. ”5G vil være den fremtidige innovationsplatform for vertikal industri. 5G, AI og edge computing vil komplementere hinanden og i fællesskab give innovative applikationer som smart uddannelse, smart industri, smart city, smart retail, smart venue, bilnetværk osv. Intel-teknologi gennem blød hardware og platform er integreret i 5G -AI-edge computing-værdikæde, og branchepartnerne har fremmet 5G-AI-edge computing til virkelighed gennem adskillige sager. ”Lin Yiyan, vicepræsident for Intel Data Center Business Unit og general manager for forretningsenhed for netværksinnovation, påpegede.

Derudover arbejder Intel også med partnere som China Mobile, Foxconn og Tencent for at udforske applikationer inden for smart fremstilling, live transmission og ultra high definition video.

Kina, som verdensleder og promotor for 5G-kommercialisering, gør en fuldstor virkning. For at udnytte 5Gs udviklingsmuligheder har Intel og Kinas 5G-industrielle økologiske partnere arbejdet tæt sammen.