Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Intel: 55% af alle data i 2025 oprettes af IoT-enheder

Intel: 55% af alle data i 2025 oprettes af IoT-enheder

Den 16. oktober blev Intels kunstige intelligens og IoT Eco-Partners topmøde afholdt i Xiamen. Bob Ferrar, vicegeneraldirektør for Intels China Internet of Things-forretningsenhed, påpegede, at 55% af alle data i 2025 vil blive oprettet af IoT-udstyr, og at IoT-industrien bringer et marked på 300 milliarder dollars om året.

Bob Ferrar sagde, at maskinsyn og kantræsonnering har øget populariteten og væksten inden for databehandling meget. For hele markedet for beregning af halvlederchip er markedsstørrelsen i 2018 ca. 8 milliarder dollars, men i 2023 vil den nå op på $ 15 milliarder.

Bob Ferrar påpegede, at applikationer med maskinsyn vokser, herunder videoovervågning, detail- og salgssted, industriel automatisering og sundhed. Industrier rundt om i verden drives af kunstig intelligens, såsom detailhandel, industri, transport, smarte byer og sundhedsydelser.