Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Infineon og CEVA samarbejder for at forbedre stemme brugergrænsefladen af ​​de tilsluttede enheder

Infineon og CEVA samarbejder for at forbedre stemme brugergrænsefladen af ​​de tilsluttede enheder

  Fra intelligente højttalere til smarte tv'er, konference systemer eller intelligente husholdningsapparater gør talegenkendelse det lettere og mere intuitivt at drive elektroniske enheder. Som følge heraf er Voice Search Interface (VUI) søgning på elektroniske enheder steget drastisk. Det anslås, at den gennemsnitlige årlige vækst i markedet for smart højttalere vil nå op til 20%.


Højkvalitets MEMS-mikrofoner og førende lydbehandlingsfunktioner er nøglefaktorer, der gør stemmekontrolenheder virkelig tilpasselige til hverdagens omgivelser. For at stimulere udviklingen af ​​talestyringsenheder og integrere dem i en bred vifte af enheder, lancerer Infineon VUI Partner Ecosystem. Med sine teknologiske fordele vil Infineon og dets partnere tilbyde innovative referenceplatforme og klar til brug af næste generations stemme brugergrænseflader. Aktuelt tilgængelige løsninger kommer fra virksomheder som Aaware, CEVA, Creoir, SoundAI, Sugr og XMOS.

Oliver Henning, Infineons administrerende direktør for Infineons energiledelse og diversificerede markeder, sagde: "Uanset om det er i et støjende miljø eller i en lav stemme kommando, kan talegenkendelse betragtes pålideligt. Nøglefunktionen for tilsluttede enheder. Økosystemet er dedikeret til den hurtige og let integration af VUIs højtydende funktionalitet i intelligente enheder og applikationer. Infineon og vores partnere vil levere systembaserede referenceprojekter samt tekniske og designmæssige muligheder for at hjælpe vores klienter med at fuldføre projekter.

XENSIVTM MEMS mikrofonen bryder lydkredsbegrænsningen

Early voice brugergrænseflader er fokuseret på stemmeindgang og respons på disse nøglefunktioner. Med den iterative opdatering af taleteknologi og stigende forbrugernes forventninger er disse funktioner ikke længere tilstrækkelige. For eksempel ønsker brugeren, at enheden skal forstå hans anvisninger nøjagtigt, selv når han hvisker eller konverterer værelser.

Infineon XENSIVTM MEMS mikrofonen introducerer et nyt benchmark for ydeevne og afbryder de nuværende begrænsninger af lydkredsløbet. IM69D130 er designet til applikationer, der kræver lav selvstøj (høj SNR), bredt dynamisk område, lav forvrængning og høj akustiske overbelastningspunkter. Løsningen understøtter et fjernt og fleksibelt lydsignal til præcis lydstrålehåndtering og omfatter andre sofistikerede lydalgoritmer, der i stigende grad anvendes i VUI-applikationer. Derudover kan forskellige strømtilstande vælges til at opfylde specifikke strømforbrugskrav, som f.eks. Akustiske højttalere.