Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Infineon går frem i top ti af globale chips

Infineon går frem i top ti af globale chips

Hvis M & A er en konstant film i halvlederindustrien, er ændringen kun hovedpersonen i scenen. Denne gang er hovedpersonerne og støttende skuespillere Infineon og Cypress.

Den 3. juni meddelte Infineon officielt, at Infineon og Cypress underskrev en endelig aftale, Infineon vil erhverve Cypress til en kontantpris på 23,85 US $ pr. Aktie, for hvilket Infineon vil betale 9 milliarder euro (ca. 10,1 milliarder euro).

Ifølge rangordningen af ​​globale TOP10 halvlederproducenter i 2018 vil Infineon overgå NXP, Western Digital og STMicroelectronics til at komme ind i top ti globale placeringer og blive verdens ottende rangerede halvlederproducent.

Siden da vil Infineon overgå NXP til at blive verdens næststørste bilindustri halvlederfirma. Forud for dette var Infineon nemmere end NXP på det globale automotiveelektronikmarked. Den har en verdensomspændende markedsandel på næsten 20% på markedet for strøm halvleder. Det rangerer først i verden og fører verden i sikkerhedchipmarkedet.

På den ene side har Infineon til hensigt at udvide sig gennem kapitalfusioner og overtagelser; på den anden side har cypress løbende omdannet sin forretningsfront de seneste år. I 2017 meddelte Cypress, at det vil falme ud af low-end NORFlash-markedet. Efter at have oplevet nedgangen på markedet for informationsprodukter som forbrugerelektronik, mobilmarked og pc, er de vigtigste målorienterede producenter inden for bilelektronik og industrielle markeder virkningen af ​​denne bølge relativt lille.

I slutningen af ​​2018 var Cypress stadig andenpladsen i verden med en markedsandel på 20,9%. Taiwans Wanghong rangerede først i verden med 21% markedsandel. Kinas Zhaoyi Innovation rangerede femte med en markedsandel på 10,7%. .

Cypresss hovedfokus er dog to gange: Memory Products Division (MPD) og Micro Control and Networking Division (MCD). Microcontroller Division (MCD) er Cypresss største indtægtskilde, hvor forbindelsesprodukter (Wireless og USB) tegner sig for en stor procentdel.

Det er rapporteret, at Infineons købskonkurrence Plath var 50% højere på det tidspunkt, som er fuld af oprigtighed. Kombinationen af ​​de to sider har komplementariteten i forretningskæden og indflydelsen fra den integrerede halvlederindustri.

For det første er Cypresss forbindelsesprodukter nøjagtigt, hvad Infineon har brug for. Infineons sikkerhedskompetence kombineret med Cypress's tilslutningsteknologi gør det muligt for virksomheden at accelerere til nye IoT-applikationer på industri- og forbrugermarkederne.

I bilindustrien halvledere vil den udvidede kombination af mikrocontrollere og NOR flash-hukommelse give stort potentiale, især ved anvendelse af avancerede driverassistentsystemer og nye elektroniske automobiler.

For det andet kræver fusioner og erhvervelser i branchen såvel som forringelsen af ​​markedsmiljøet ny vækst gennem fusioner og overtagelser. På det tidspunkt, hvor Qualcomm købte NXP på en stor måde, håbede Infineon at erhverve ST og blive den nye overlejer af bilindustrihalvledere, men denne bevægelse blev endelig tabt.

Tidligere købte den gamle rival Japan Renesas IDT for 6,7 mia. USD, hvilket direkte gjorde Infineon til at føle presset. Det kan siges at under "tvungen" af de to største konkurrenter besluttede Infineon endelig at investere tungt i fusioner og overtagelser.

Infineon CEO Reinhard Ploss sagde: "Gennem denne transaktion vil vi være i stand til at give kunderne den mest omfattende produktportefølje, forbinde den virkelige verden og den digitale verden og åbne op for nyt vækstpotentiale inden for bilindustrien, industrien og internet af Things . sektorer & quot;

Infineon vil styrke kernen i den strukturelle vækst og anvende selskabets teknologi til en bredere vifte af områder. Dette vil accelerere fundamentet for at styrke selskabets resultatvækst de seneste år.

For indenlandske halvlederproducenter tegnede Infineon og Cypress omsætning på det kinesiske fastlandsmarked sig for henholdsvis 25% og 33%, mens indenlandske MCU'er og analoge IC'er var svagere i den globale konkurrence, og Infineon succesfuldt erhvervet Cypress vil øge konkurrencepresset hos indenlandske producenter.