Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Industri: Kinas lockdown har alvorligt påvirket MacBook Pro -forsendelser

Industri: Kinas lockdown har alvorligt påvirket MacBook Pro -forsendelser



Quantas fabrik i Shanghai, Kina, har endnu ikke fuldt ud gendannet produktionskapacitet for MacBook Pro, og forbrugere, der bestiller Apple-bærbare computere nu, modtager muligvis ikke enhederne før i midten af ​​juli, ifølge Supply Chain-kilder.

Quanta er den eneste samler af Apples 14-tommer og 16-tommer MacBook Pros, der er produceret på Shanghai Factory, ifølge Digitimes.

Apple-analytiker Ming-Chi Kuo har tidligere udtalt, at Quanta næsten er den eneste støberi af Apples MacBook, så blandt Apples vigtigste produktlinjer er Apples MacBook den mest berørte under lukningen af ​​Quanta. Leveringstider for de fleste MacBook Pro -modeller er steget med tre til fem uger siden låsen.

Rapporten påpegede, at nedstrøms samlere kan have genoptaget produktionslinjer, men mange af dem står stadig over for problemet med utilstrækkelig levering af dele og ikke kun det, men også problemet med logistik. Med fly for at forkorte forsendelsestiden.