Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Indiske institutioner anmoder om at forbyde Huawei og ZTE at deltage i konstruktion af 5G-netværk

Indiske institutioner anmoder om at forbyde Huawei og ZTE at deltage i konstruktion af 5G-netværk

Ifølge indiske medierapporter skrev National Federation of Indian Traders (CAIT), der repræsenterer mere end 70 millioner små handlende, til Ravi Shankar Prasad, minister for telekommunikation i Indien, med forsøg på at forbyde kinesiske teknologiselskaber Huawei og ZTE i at deltage i implementering af 5G-netværkstjenester i Indien.

CAIT hævdede i brevet, at Huawei og ZTE skulle forbydes at deltage i installationen af ​​5G-netværk i Indien. Derudover bør indiske virksomheder i processen med 5G-netværksdistribution opfordres til at forbyde de to selskabers teknologier og udstyr.

Ifølge rapporter undersøger et regeringshold i øjeblikket, om de to ovennævnte virksomheder skal tillade deltagelse i udbredelsen af ​​5G-netværk i Indien. Kilder påpegede, at panelet anbefalede, at de to kinesiske virksomheder ikke fik lov til at deltage.

Reuters rapporterede tidligere, at CAIT i juni bad den indiske regering og de lokale statslige regeringer om at støtte boykotter af kinesiske varer og annullere regeringskontrakter med kinesiske virksomheder.

Det rapporteres, at Huawei har to store partnere på det indiske marked, nemlig Bharti Airtel og Vodafone Idea, men nu har Bharti Airtel valgt at samarbejde med Ericsson, hvilket betyder, at samarbejdet med Huawei vil blive reduceret. Allerede i 2019 har Huawei allerede mistet ordrer i Rajasthan-regionen. Når Huawei mister ordrer i resten af ​​Tamil Nadu i fremtiden, vil der kun være to serviceområder til samarbejdet mellem Huawei og Bhadi Telecom.

Huawei har sænket sit 2020-indtægtsmål for Indien med 50%, fra det oprindelige US $ 700 millioner til US $ 800 millioner, til mellem US $ 350 millioner og US $ 500 millioner.