Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Import af mikro-LED'er fra Apple Watch er ikke praktisk eller omkostningseffektivt

Import af mikro-LED'er fra Apple Watch er ikke praktisk eller omkostningseffektivt

Ifølge rapporter introducerer Apple aktivt MicroLED og kan være udstyret med AppleWatch til at erstatte det eksisterende OLED-panel, som forventes at vises i det nye smartur efter 2020. Ifølge analytikeranalyse er denne nyhed imidlertid ikke korrekt.

MicroLED imødekommer ikke brugen af ​​smarturssituationen

Uanset den industrielle udvikling eller procesteknologi for MicroLED, er det usandsynligt, at MicroLED vil erstatte den eksisterende OLED-skærm med hensyn til egenskaber ved smarturprodukter. Fordi brugsvanerne for smarture er forskellige fra smarttelefoner, behøver forbrugerne ikke kontrollere dem på noget tidspunkt. Skærmen bruges til at få en masse information, kun en lille mængde påmindelsesoplysninger opnås når det er nødvendigt, og det sædvanlige display er baseret på billedet af den traditionelle overflade, så smarturet har ikke brug for en skærm i høj opløsning.

Den viste overflade er som produktets udseende, som kræver en række valg, så efterspørgslen efter farveydelse og rigdom er relativt høj, hvorfor smarte ure for det meste bruger OLED-paneler, endda Xiaomis nye Xiaomi-armbånd 4 Brug af AMOLED-skærme på 0,95 tommer er begyndt at repræsentere forbrugernes efterspørgsel efter skærme til bærbar enhed.

I dette tilfælde er skærmforbruget af smarturet ikke stort, og mobiltelefonen er ikke den vigtigste komponent, der bruger strøm. De fleste af de smarte ure har ikke problemet med utilstrækkelig batterilevetid. Mærkeproducenter er naturligvis ikke interesserede i skærmens strømforbrug. Farve er dog en prioritet sammen med forskellen mellem MicroLED og OLED. For mærkeproducenter påvirker MicroLEDs høje opløsning og strømbesparende effektivitet ikke forbedringen af ​​salgsvolumen. Det er ikke værd at betale prisforskellen på nuværende tidspunkt. Derfor bruges MicroLED ikke i smarture.

Smart ure bruger kontekst og tilsvarende skærmkrav.

For Apple er AppleWatch's strømforbrug faktisk et problem, og hvorfor det begyndte at indføre LTPOOLED, men denne situation er baseret på Apples ønske om at gøre AppleWatch til en selvstændig enhed med uafhængig internetadgang. Da AppleWatch har mere LTE end andre smarte ure, hvilket resulterer i en stor stigning i strømforbrug og utilstrækkelig batterilevetid, skal Apple spare strøm fra andre aspekter for at kompensere for dette hul. LTPOOLED-adoption er en af ​​dem.

Som nævnt ovenfor, i den aktuelle brug af smarture, er hyppigheden af ​​brug af skærmen ikke stor, og fordelene ved panelbesparelse er ikke meget, for ikke at nævne LTE-versionen af ​​AppleWatch er ikke det mainstream produkt på markedet , køber forbrugere stadig Bluetooth-versionen af ​​AppleWatch. Derfor vil de fleste forbrugere ikke se manglen på AppleWatch-batteriets levetid; mens AppleWatch4 vedtager LTPOOLED-skærm, øger det ikke batterikapaciteten, men udvider skærmstørrelsen. På kort tid er batteriets levetid ikke den vigtigste faktor, der plager AppleWatch.

Derfor bruger AppleWatch ikke MicroLED, vælger stadig LTPOOLED, og ​​for at gøre leverandører mere diversificerede, ud over de eksisterende koreanske leverandører, vil Apple støtte JDI til at levere LTPOOLED. Når Apple investerede ressourcer til at støtte flere leverandører til at levere LTPOOLED til AppleWatch, er det naturligvis umuligt at skifte til andre typer skærme så hurtigt, i stedet for at vælge at bruge LTPOOLED i smartur.