Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > IC Insights: Intel vender tilbage til halvledere For det første faldt Hais ud af den globale TOP15

IC Insights: Intel vender tilbage til halvledere For det første faldt Hais ud af den globale TOP15

ICInsights, en markedsundersøgelsesorganisation, offentliggjorde for nylig en rapport baseret på indtægter i første halvår og annoncerede den seneste version af den globale TOP15-placering af halvlederproducenter. Rapporten viser, at Samsung, Hynix, Micron og andre opbevaringsgiganter faldt, Samsung har mistet lederen; Intels ydeevne faldt med 2%, stadig ingen spænding for at vende tilbage til verdens første trone.

I første halvår var Intels indtægter $ 32 milliarder, og Samsungs omsætning var $ 26,7 milliarder, som blev nummer to. Samsungs omsætning i samme periode sidste år var så høj som 39,8 milliarder amerikanske dollars.

Samlet faldt den globale halvlederproduktion 4% i første halvår. Det kraftige fald i prisen på hukommelseschips er den "skyldige."

Blandt de globale TOP15-halvlederproducenter er der 6 i USA, 3 i Europa og 2 i Korea, Japan og Taiwan.

Det er værd at bemærke, at i den forrige udgave af halvlederproducentens TOP15-ranking (præstationsrangement i første kvartal) frigivet af ICInsights, sprang HiSilital til den 14. i verden med 1,755 milliarder amerikanske dollars, og dens ydelse steg med 41% året før -år. I andet kvartal faldt Hess ud af den globale TOP15-liste.