Hjem > Nyheder > Huawei slå tilbage? Retssag mod FCC seneste begrænsninger i næste uge

Huawei slå tilbage? Retssag mod FCC seneste begrænsninger i næste uge

Ifølge en Wall Street Journal-rapport afslørede folk, der er bekendt med sagen, at Huawei har besluttet at bekæmpe den amerikanske føderale kommunikationskommissions beslutning i sidste uge om at forbyde amerikanske teleoperatører at bruge General Service Fund til at købe tjenester og udstyr fra Huawei og ZTE.

Huawei forbereder sig på at sagsøge beslutningen, som er en del af Huaweis udfordring til De Forenede Stater om at begrænse sin virksomhed.

Folk, der er bekendt med sagen, sagde, at Huawei forventes at indgive en retssag ved New Orleans Fifth Circuit Appeal Court i næste uge og officielt vil meddele nyheden på en pressekonference, der blev afholdt i Shenzhen hovedkvarter.

Det er underforstået, at De Forenede Staters føderale kommunikationskommission (FCC) vedtog en beslutning om at forbyde operatører at bruge føderale tilskudsfonde til at købe Huawei og ZTE-udstyr den 22.. Derudover stemte udvalget for at anbefale, at amerikanske luftfartsselskaber kræves at fjerne og udskifte begge enheder fra deres eksisterende netværk.

Det rapporteres, at Huawei og ZTE vil have 30 dage til at udfordre FCC's "nationale sikkerhedsrisiko" -bestemmelse. Hvis de to virksomheder rejser indsigelse, kan forbuddet træde i kraft på 120 dage.

I den tidlige morgen den 23. udstedte Huawei en erklæring om denne beslutning, hvor han udtrykte sin modstand og understregede, at FCC's beslutning er baseret på ensidig information og fejlagtig fortolkning af kinesisk lov. "Uden bevis anses Huawei for at udgøre en national sikkerhedstrussel, ikke kun en overtrædelse. Princippet om behørig lovgivningsproces mistænkes også for at have overtrådt loven."

Det er underforstået, at Huawei allerede i marts sagsøgte den amerikanske regering ved en føderal domstol i Texas med påstand om, at § 889 i den amerikanske lov om national forsvarsautorisation for FY 2019 overtrådte den amerikanske forfatning, hvori han bad retten om at bestemme denne salgsbegrænsning mod Huawei Bestemmelsen var forfatningsmæssig, og der blev givet en ordre om permanent at forbyde implementering af begrænsningen.