Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Huawei P30 trækker halvleders forsyningskæde Q2 forsendelse

Huawei P30 trækker halvleders forsyningskæde Q2 forsendelse

  Den globale smartphone-vækst er bremset, men Huaweis forsendelser har engang slået Apple ned for at springe til andenpladsen, hvilket viser fremragende præstation. Især Huaweis seneste flagskibs P30-serie er officielt afsløret og har fået stor opmærksomhed fra forbrugere over hele verden.

Huawei P30-serien flagskibsmodel debuterede i Paris i slutningen af ​​marts, udstyret med den nyeste Kirin 980-processor og 10 gange hybridzoomobjektiv, funktionelle specifikationer direkte til Apple iPhone. Flyet forventes at blive noteret i begyndelsen af ​​april, og Huawei-halvlederforsyningskædeledere forventes at begynde at trække varer i andet kvartal, og resultatet forventes at være til gavn.


Huaweis nye mobiltelefoner P30 og P30 Pro bruger 7 nanometer af den mest avancerede proces, hvilket øger Kirin 980 transistortætheden 1,6 gange, hvilket gør det muligt for Huawei at lancere Hi AI 2.0 kunstig intelligensmotor til at køre mere kraftfuld og glat sidste år med bygget i dobbelt NPU (Neural Network Processing Unit).

Ved at tage billedgenkendelse som et eksempel var billedgenkendelseshastigheden pr. Minut af den foregående generation Kirin 970 2.000, og Kirin 980 blev forøget til 4.500. Hej AI 2.0 kan understøtte den fysiske genkendelse af kontur og kropsholdning, og kan udføre videobehandling for at opnå nøjagtig pixel. Niveau division.

Udover processoren har P30-serien også fantastiske kameraegenskaber, tre hovedlinser samt en TOF-linse, som er Huaweis første fire-linse flagskibsmaskine. P30 Pro bruger en 40-megapixel standard objektiv og en 20 megapixel ultravidvinklet linse. 8 millioner pixel fem gange teleskophoved, 10 gange hybrid zoom sammenlignet med teleskopfunktionen.

Derudover understøtter P30-serien også trådløs opladning og 40 W super hurtig opladning.

Industrien anslår, at P30 Pro vil sende omkring 4 millioner til 6 millioner enheder i år, hvilket vil drive forsendelsen af ​​relaterede komponentleverandører. TSMC, Wanghong, Sydasien Branch, Riyueguang Investment Control, Huatong, Xinxing, Jingji, Hon Hai, Da Liguang og Yaguang er blandt de ti bedste "P30-modtagere" på markedet.

Huaweis mobiltelefon er udstyret med HiSilicons nyeste processor Kirin 980, der bruger TSMCs avancerede 7nm-proces, og nye produkter fra forskellige kunder hos TSMC vil også blive frigivet. Operationen ventes at stige kvart om kvartalet.

Huaweis regnskabsrapport sidste år var lyse, og for nylig har det været aktivt at opbygge lager for at klare den kinesiske og amerikanske handelskrig, og forsyningskæden forventes at være til gavn.