Hjem > Nyheder > Hon Hai vinder muligvis 70% af nye iPhone-montageordrer, Q4-ydelsen rammer nye højder

Hon Hai vinder muligvis 70% af nye iPhone-montageordrer, Q4-ydelsen rammer nye højder

Den 28. juli rapporterede Central News Agency, at Apples nye iPhone-forsendelser kan blive forsinket. Industrielle insidere mener, at Hon Hai's præstation i andet halvår af året vil squat og derefter springe. I fjerde kvartal, efter den nye iPhone og spilkonsol monteringsordrer, forventes ydelsen at blive kvartalsvis. Øget med mere end 60% og rammer en historisk højsæson i en enkelt sæson.

Ser frem til Hon Hai's driftsresultat i andet halvår påpegede industriinsidere, at selv om lanceringen af ​​den nye iPhone kan blive forsinket, forventes det, at Hon Hai stadig kan overtage 70% af de nye 5G iPhone-monteringsordrer . Blandt dem vil Hon Hai blive den eksklusive OEM-leverandør til montering af den nye 6,7 tommer 5G iPhone. 6,1-tommer-modellen vil tegne sig for mere end 70% af OEM-samlingen og dele ordrer på 5,4-tommer-modellen med Pegatron.

Derudover påpegede erhvervsinsidere, at ud over den nye iPhone, vil salget af japanske spilkonsoller også rebound kraftigt i fjerde kvartal, hvilket vil hjælpe Hon Hai's operationer med at vokse markant i fjerde kvartal.

Når vi ser frem til dette år, forudsiger erhvervsinsidere, at Hon Hai's samlede præstation i år har en chance for at overstige NT $ 5,2 billioner, nettoresultat efter skat vil overstige NT $ 101 milliarder, og nettoresultatet per aktie vil overstige NT $ 7,3.

Før dette købte Luxshare Precision Wistron til at gå ind i støbesektoren for iPhone-montage, hvilket antages at have en vis indflydelse på Hon Hai. De førnævnte insiders insiders påpegede imidlertid, at Hon Hai stadig har fordele i kapsling og emballeringsteknologi. Det anslås, at Hon Hai fra dette år til næste år 2021 stadig står for mere end 70% af iPhone-monteringsordrer, og det er hovedleverandøren af ​​iPhone-monteringsstøberi. stabil.

Forsyningskædekilder har afsløret, at Apples iPhone-produktlancering i år på grund af produktionsforsinkelser forårsaget af den igangværende folkesundhedskrise i år kan blive forsinket og forventes at blive lanceret i slutningen af ​​oktober.

Ifølge andre medierapporter har der været mange rygter, der antyder, at iPhone vil blive forsinket, men Apple vil muligvis stadig lancere alle iPhones i september, men de fleste tror, ​​at iPhone's reelle leveringstid sandsynligvis vil være senere end forventet.