Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Hisilicon-chips sælges til offentligheden, disse punkter har fuldstændigt knust konkurrenterne

Hisilicon-chips sælges til offentligheden, disse punkter har fuldstændigt knust konkurrenterne

For nylig har nyheden om Huawei Hisilicons offentlige salg af chips skabt bekymring i branchen. Ifølge reporteren af ​​Jiwei.com har en indenlandsk industrikunde gennemført relevante tests på Hisilicon-chips og nået et strategisk partnerskab med Hisense. Producentens insidere talte om fordelene ved Hisilicons chipsalg fra følgende punkter:

1. Pålidelig forsyning. Insiders påpegede, at når TI oprindeligt valgte at levere, bad den anden part om, at ordremængden startede ved 10K, og at ordren skulle betales kontant og afregnes i amerikanske dollars. Derudover sendes TI fra USA, og leveringstiden på ordren er så lang som 6-8 måneder. I modsætning hertil behøver ordren kun at starte på 0,5 K, og alle er på lager.

For det andet er prisen billig. Insiders har afsløret, at prisen, som Hisilicon har givet, er mere end 50% lavere end TI.

For det tredje er processen mere avanceret. Insideren oplyste uhensigtsmæssigt, at sammenlignet med TI's proces, hører Hisilicons avancerede proces til "generationsrulling." Derfor har Hisilicon-produkter store fordele med hensyn til funktioner og ydelse.

"Baseret på Sino-U.S. Handelskrigsmiljø, der tvang kinesiske producenter til at skifte til indenlandske chips, udnyttede HiSilicon også tendensen," sagde insideren. Tidligere var der ikke noget valg. HiSilicon-produkter kan nu sælges til offentligheden. Produktionsorienterede virksomheder er simpelthen "kærlige Huawei."

Insideren påpegede også, at den tidligere chip i USA tidligere måtte lide, og stabiliteten og ydeevnen hos andre indenlandske chipproducenter var ikke god nok. Han afslørede, at han plejede at vælge en indenlandsk producent, der skulle levere, og på grund af den dårlige stabilitet betalte han over en million efter salget. Aktuelt testede Hisilicon-produkter har store fordele med hensyn til stabilitet.

Gu Wenjun, chefanalytiker for Core Research, påpegede, "Hvis Hisilicon også sælger chips, især standardchips som strømstyring og RF, vil det bestemt have stor indflydelse på designvirksomheder inden for beslægtede områder. Ud over produktkvalitet er det kun Hisense's masse er Den enorme prisfordel med hensyn til arbejdskraft, emballering og andre omkostninger kan gøre det vanskeligt for mange konkurrenter at klare dem. "

Det er underforstået, at Shanghai Hisilicon, der blev oprettet i april sidste år, vil sælge sine chipprodukter på det åbne marked. På den anden side er Shenzhen Hisilicon ansvarlig for at levere chips til sit moderselskab.