Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > GlobalFoundries 'fremtid er usikker: kan sælges

GlobalFoundries 'fremtid er usikker: kan sælges



  Ifølge "DigiTimes", der blev rapporteret den 15. februar, kan GlobalFoundries, verdens tredjestørste støberi, stå over for skæbnen for at blive solgt efter afskedigelser sidste år.

Ifølge rapporter er GlobalFoundries for tiden verdens tredje største støberi med en global markedsandel på 8,4%, det andet kun for TSMC og Samsung Electronics. Den 31. januar solgte selskabet sin 200mm wafer fab i Singapore til Pioneer International Semiconductor. Sidste år, GlobalFoundries
Det besluttede også at afskrive 5% af medarbejderne for at optimere hele virksomheden. Uafhængig ASIC afdeling, reduktion af udgifter og anvendelse af andre støberi processer.

Insiders påpegede, at disse foranstaltninger er at gøre GlobalFoundries nemmere at sælge efter konkurrencen med Samsung Electronics og TSMC.

TSMC tegner sig for øjeblikket for 50% af det globale støberiets markedsandel, mens Samsung Electronics planlægger at fokusere ressourcer på halvledere, der ikke er oplagrede.

På nuværende tidspunkt er den ua-statsejede virksomhed ATIC den største aktionær i GlobalFoundries med et aktiebesiddelsesforhold på 90%. Potentielle købere omfatter Sydkoreas Samsung Electronics og SK Hynix. Hvis GlobalFoundries overtages, vil Samsung Electronics 'globale markedsandel stige til 23%.